Magiske december
Jeg er typen der tyvstarter lidt med julepynten og begynder så småt at pynte op her sidst i november måned. Ikke i voldsomme mængder – lidt men godt og helst noget der ikke larmer for meget lige til at begynde med. Den rigtige ‘julekasse’ med nisser og guld og glimmer kommer først frem den 1. december. Det skal mærkes at netop dén måned er noget særligt og magisk :)

Pre-julepynt
I år har jeg været ude og hamstre lærketræsgrene, da jeg synes de er så smukke, og så står de super godt til en hvid baggrund sat lækkert op i en vase. Mos og grankogler i forskellige størrelser skal bruges til dekorationer og julepynt, som skal laves i læbet af december.

Da jeg var på loppemarked i weekenden i Bella center fandt jeg nogle gamle juleudstikkerforme som skal bruges til småkagebagningen her i julen. Men jeg synes er så fine at de skal udstilles lidt (se billede 2). Dertil har fire små juleengle damer fra Rikki Tikki gjort sin entré og fået et par fine pladser rundt omkring i huset.
Abildgård-engel-boligblog.com
Johanna hedder denne fine engel designet af keramiker Jette Abildgård for Rikki Tikki og sørger for julefred ved spisebordet, og lysestagen er fra ‘You little teapot’ • Bellino lågkrukke fra Kähler skal gemme små julegodter hele december måned, og Lynbyvasen har fået selskab af en af mine mange fine lærketræsgrene ;)
Gamle-udstik-boligblog.com
Fine gamle udstikkerforme, en engel og lidt gran på skabslåger er en skøn måde at sætte julen blidt i gang på.
lille-engel-abildgaard-boligblog.com
Abildgaard-lilleengel-boligblog.com
Smukke lærketræsgrene med deres karakteristiske små knopper og grankogler. Fuglen i baggrunden er fundt på weekendens loppemarked i Bella center.
Jul-kreahjørne-boligblog.com
Mit lille kreahjørne er også blevet peppet lidt op til jul, med et DIY rensdyrhoved lavet af masking tape.

Glædelig pre-jul til jer alle ♥

Kærligst
Anja