Så fik jeg endelig mig helt egen teaktræs skænk :D Ikke for lang og ikke for høj, men lige præcis i den størrelse den skulle være og med super fine detaljer på benene. Vigtigst af alt er der massere af opbevaringsplads inde i den og plads til nips og ting og sager oven på den :)

Jeg har købt min i B&W hallernes loppemarked, som har et hav af dem stående og tonsvis af andre fine ting. Jeg kan let bruge et par timer der inde. Har blandt andet også købt de hylder jeg skal have hængende i mit køkken (indlæg følger snart!). Det er et sandt paradis for tingfindere og loppeister ;)
Teak-skaenk-front-boligblog.com
Æskerne er fra House Doctor, lampen er en Kaiser Idell lampe. De hvide keramik vaser er en samling af Michael Andersen fra Bornholm jeg har fundet og fået over mange år. Kubus stage og min lille KAKTUS ;D
Teak-skaenk-boligblog.com
Skænken har en enkelte mærker og skrammer, men er ellers velholdt i forhold til de 50 år den har på bagen :)
teak-kubus-boligblog.com
Tegning har jeg selv lavet og plakaten a la ‘Smalltalk’ fra One must dash har jeg også selv lavet af sort masking tape :)