Ahhh sommer…
Jeg nyder haven i fulde drag på denne her årstid. Det er fedt at huset, for en tid, er blevet udvidet med et ekstra ‘rum’.
Man få mere plads at udfolde sig på og endnu flere kvardratmeter at indrette, ikke mindst! :D
Så den får fuld gas med smukke blomster, krukker, lanterner, havemøbler og alt andet hvad havehjertet ellers kan begære.
Her er et par stemningsbilleder fra min have lige nu…


Roser, syrener, valmuer og stauder pryder haven lige nu.
Jeg har fået boret huller i den fine metal kasse jeg købte på ‘Mit hjem er mit slot’ livsstilsmessen på Ledreborg i Lejre, og den fungere super godt som plantekasse, nu hvor vandet kan løbe fra og ikke drukner planterne.
Det gamle Magurit bord har jeg arvet, og det har fået en ordentlig omgang algefjerner, så det står rigtig flot nu. Det skal bare have lidt olie, så det kan holde til mange sæsoner endenu. Jeg elsker de grafiske linier, som det gamle klassiske bord har og ville ønske at jeg hvade stolene til.