Jeg elsker når vintagelooket og det moderne clasher på den helt rigtige måde, og det synes jeg virkelig at den gør, her i denne skønne lejlighed. Den oser af personlighed og sjæl, og man kan se at tingene betyder noget for den der bor der. Så lad dig rive med på rundtur i den hippe luksus hippie hybel og bliv inspireret til indretningen derhjemme.
retrohjem-stue-boligblog.com
retrohjem-sofa-boligblog.com
En stabel bøger og en skammel udgør sofabordet og sammen med gulvtæppet bliver stemningen hyggelig, varm og uformel. Ligende tæpper fås her.
retrohjem-bordlampe-boligblog.com
Er du på udkig efter skønne vintage lamper som denne, så tag et smut forbi Modernlamps.dk. De har et kæmpe udvalg af lamper og andet lækkert vintage.
retrohjem-laenestol-boligblog.com
Vi kan ikke få nok af kaktusser og sukkulenter! Her har en stor cowboykaktus fået en fornem plads i en grafisk potte og en sukkulent i en vintage keramik vase.
retrohjem-koekken-spisebord-boligblog.com
I køkkenet hersker en hyggelige og uformel stemning. De 4 forskellige genbrugsstole rundt om bordet passer smukt rundt om det lette firkantede bord. En stor trækugleramme er brugt som dekoration og laver et fedt grafisk spil mod den hvide væg.
retrohjem-koekken-boligblog.com
Masser af planter og urter giver liv i det lyse neutrale køkken, og den gamle træstol giver et drys af varme mod alt det hvide.
retrohjem-skydedoer-boligblog.com
Den flotte skydedør i træ er en smuk og praktiskløsning, som ikke optager unødigt med plads i den lille lejlighed.
retrohjem-entre-boligblog.com
retrohje-hoveddoer-boligblog.com
retrohjem-seng-boligblog.com
Soveværelset er holdt i afdempede og neutrale farver. Enkelt og råt.
retrohjem-natbord-boligblog.com
retrohjem-gang-boligblog.com

Få stilen
Er du vild med den lækre lejlighed og den måde den er indrettet på? Så stjæl stilen og skab dit egen retro vintage hjem.
faa-stilen-retrohjem-boligblog.com
1. Plante stativ fra Ferm Living, fås i to størrelser, fra 199 kr. ∗ 2. E27 Pendel fra Muuto, fås i flere farver, 399 kr. ∗ 3. Calabash Gold fra Lightyears, fås i tre størelser, fra 1.495 kr. ∗ 4. Simple lysegrå hør pude fra House doctor, 60×60 cm, 350 kr. ∗ 5. Flow pude i sart rosa fra By Lassen, 35×70 cm, 599 kr. ∗ 6. Tekande med grafisk mønster fra Ferm living, 499 kr. ∗ 7. Block tæppe/løber fra House doctor, 90×200 cm, 720 kr.