I dag har jeg været til forpremiere på Nordic Night’s første kollektion. Det bød bl.a. på lækker stenaldermad/brunch i smukke herskabelige omgivelser, touch and feel af deres produkter og en god snak om hvor vigtigt det er at sove godt!

Nyt dansk brand
Nordic Night er et helt nyt dansk brand som er skabt af de to indehavere Anne-Mette Sølbeck og Charlotte Skovgaard og de har nu lanceret en perlerække af lækre tekstiler, bestående af bomuld, hør og kashmir. Tekstilerne er af høj kvalitet og er håndlavet med smukke broderier på. Det hele bliver produceret i Indien, hvor Charlotte Skovgaard bor til dagligt. De har derfor haft gode betingelser for at vælge fabrikker med ordnede forhold, og det har været vigtigt for både Anne-Mette og Charlotte at finde fabrikker der værner og respektere deres medarbejdere og deres håndværk. Thumbs up! :)
Nordic-night-boligblog.com
God søvn keeps the doctor away!
Nordic Night har en forkærlighed for soveværelset og sengetøj, og det ses tydeligt i deres nye kollektion. Det er vigtigt at sove godt, og det gør man bedst i rolige omgivelser med frisk luft og lækkert sengetøj, som vi alle ved.

Der er faktisk lavet undersøgelser i hvad søvn og det miljø vi sover i gør ved vores sundhed og velvære. Vi bliver ubevidst påvirket af den måde vi har indrettet vores soveværelse på (eller mangel af samme), både positivt og negativt, og også sengetøjet har en rolle. Charlotte Skovgaard der er tidligere psykolog har arbejdet en del med emnet og det er bl.a med disse teorier en mente at deres sengetøjskollektion er blevet skabt.
nordic-night4-boligblog.com
Et lille drys kanel
De to indehavere fortæller at de ser forbindelsen mellem de nordiske rødder og det indiske håndværk som ‘et lille drys kanel’. Det er det ekstra lille krydderi som gør Nordic Night og deres tekstiler til noget særligt. Som de selv forklare:

“Ligesom risengrød med smør og kanel i dag er en klassisk ret i norden, viser den ingridienser og historie, at handel og rejser bringer inspiration og nye varer med sig, og at det nye fint kan indgå i og udvikle vore produkter og traditioner”.
nordic-night3-boligblog.com
Deres logo er jordknuden som stammer fra nordisk mytologi, og symbolisere det uendelige og relationerne i naturen.
nordic-night4-boligblog.com-2
På stigen længst til venstre hænger de lækreste og blødeste håndsyet og håndvaskede kashmirplaider, som fås i to størrelser. Faktisk er den store størrelse så stor at det kan bruges som sengetæppe.
nordic-night1-boligblog.com
Vælt dig i bløde puder
Nordic Night har sørget for at lave pudebetræk i forskellige størrelser, så man har mulighed for at lave en opstilling som denne med massere af bløde puder. Ydermere har det også været vigtigt for dem at designe sengetøjet så fint, at sengen ser lækker og indbydende ud; også uden et sengetæppe.
Nordic-night2-boligblog.com
Mums! Lækker lækker brunch med stenalderbrød og alt muligt andet godt for ganen :)