Er du ikke til de klassiske overdådige rød/grønne julefarver, men mere til smukke pasteller og det hvide skandinaviske look og mangler du inspiration til hvordan du kan pynte lækkert op til jul i dit hjem. Så se her! By nord har lavet en smuk og poetisk kollektion af julepynt, som falder elegant i hak med deres øvrige nordiske univers og som vil klæde et hvert hjem. Hæng de smukke hvide stjerner i vinduerne, som snefnug der daler i luften og pynt juletræet med små søde figurer af skovens dyr. Som et rigtig juleeventyr…

Julestemning og hygge er også andet en pynt. Her er nogle bud på hvordan du kan indrette dig lækkert og stilfuldt i den søde juletid og langt ind i vinteren.

Levende lys giver visuelt varme og skaber en skøn stemning. Jeg er vild med den smukke pastelrosa farve og den strengente form fyrfadsstagen har.
Lav en lækker kande te og hold den varm med den fine tehætte eller servér risengrøden med stil og anret den i disse smukke keramikskåle.
Og hvis du stadig kæmper med holde dig varm i den nordiske vinterkulde, kan du svøbe dig i denne lune uld plaid, pakke dig ind i det lækkere strikkede halstørklæde og slappe af i sofaen med en blød pude i ryggen.

Alt er fra by nord og kan købes på by nord’s egen webshop.