NY111Er du også til sort/hvide kontraster og naturfarver i din indretning og har du en forkærlighed for skandinavisk design? Så vil du helt sikkert elske dette danske brand. Navnet er Nor11 og med en mission om, at lave smukt unikt design af høj kvalitet, har de på kort tid slået deres navn fast i den danske design verden. Selvom Nor11 er et forholdsvist nyt skud på stammen, har de formået at levere et bredt sortiment, som favner alt fra borde, lanterner til sofaer og belysning. Farverne er gennemgående sorte og hvide i skønt sammenspil med træ og det er tydeligt se at der virkelig bliver kælet for detaljerne.

Syn for sagen
Med showroom i både københavn og Århus, har du mulighed for at komme og se, mærke og prøve varene inden du køber, så du får en bedre fornemmelse for produktet. Det kan ofte være lidt svært at vurdére siddekomfort og materialer på en hjemmeside og selv i disse digitale tider, hvor nethandlen tager mere og mere over, kan det være rart at se produktet in real life inden man trykker ‘køb’.
Når det så er sagt, kan jeg tilføje at Norr11 har deres egen webshop med gratis fragt som standard, hvilket er et kæmpe plus. Og så er der tilmed også tit en god rabat at hente. What’s not to love!
433012511158
Det håndlavede sofabord er lavet i træ og fås i både sort og hvidt. Den grafiske sofapude er knap en meter lang og er af blød bommuld. De flotte sorte kurve er perfekte til opbevaring. Brug dem til feks. magasiner, tæpper eller brænde.

173632652977

En af de mere kendte Norr11 designs er Shanghai stolen (som blandt andet kunne ses i DR serien Forbrydelsen III), her ses den i lounge udgaven. Den høje skulpturelle gulvvase er smuk i sig selv. Put nogle flotte grene i, for et råt udtryk. Den trebenet bordlampe/gulvlampe fås i to størrelser og giver en behagelig og hyggelig belysning.

244141282061

Mine personelige favortter er helt klart den smukke smukke daybed i det lækreste cognacfarvede læder, som leder tankerne hen på 50’ernes danske design ikoner og det sorte og meget stilrene vitrineskab med asiatiske undertoner. Her er plads til at udstille dine smukkeste vaser, nips, glas, sko og alt andet der fortjener en smuk skueplads. Den sorte industrilampe er super trendy og fås i både sort og grå.

Alt er fra Norr11. Se deres fulde sortiment og få mere inspiration på Norr11
3444

Shanghai_Black

2378

Macchiato

NORR11