9 nye sprøde November Wants i shades of grey. Det simple, rå og lækre udtryk dominere mine wants denne barske efterårsmåned, men øje for hyggen og æstetikken. Enjoy… :)
November Wants 2014
LTR Eames sidebord fra Vitra, 2.135 kr. Perfekt som natbord eller sidebord til en lampe, plante eller rammen for et stilleben.

Le Sac En Papir

• Vipp sæbedispenser i hvid, 749 kr. Er nok lidt for nærig til at købe en sæbedispenser til så mange penge, men ville virkelig elske at have den på mit badeværelse.

• DIY hæklet puf af Zpaghetti garn, Kilde. Efter jeg er startet på job, ligger energien om aftenen på et meget lille sted :) Men jeg ville så gerne igang med det puf hækle projekt jeg havde sat mig for i begyndelsen af efteråret. Det skal være en magen til denne i form og udseende.
Januar føles altid så lang, måske jeg skulle skyde projektet til den måned :)

All on a string, lædersnørre med træperler fra By Wirth, 199 kr. Skøn og enkel “opslagstavle” til postkort og fotografier af gode minder. Skal klart på juleønskelisten :)

• Dyner, her fra Duxiana. Jeg drømmer om nye dyner. En (i mine øjene) lidt kedelig post på ønskelisten, men vi trænger virkelig og hvor ville det være lækkert.

• Marmor cuttingboard med læder hank fra Muubs, 199 kr. Kvardratisk, praktisk og så ser det super lækkert ud. Fed detalje med læderremmen.

• Stor lyskæde med sort ledning fra House Doctor, 600 kr. Det bliver mørkere og mørkere og hvor ville denne skønne sort lyskæde gøre megen lykke, her hjemme :)

• Stor sort pude fra Manostiles, 50×50 cm, 400 kr. Jeg kan aldrig få nok af puder og jeg kunne især godt bruge nogle store af slagsen til min sofa. Jeg er helt vild med det grafiske sort/hvide spil i denne skønne pude. I want :)