You gotta love OYOY
Jeg har vist sagt det før, og nu siger jeg det igen! Jeg er vild med OYOY og ikke mindst deres måde at style deres produkter på. Jeg får lyst til at købe hele molevitten og indrette mig lige så lyst og lækkert med skønne farver i pastel og træ, WauW! Se selv med her, fra deres nye kollektion spring/summer 2014…
STUE-Oyoy-boligblog.com
Skøn nordisk indretning der både rummer noget råt, feminint, grafisk og meget 2014-ish. De rammer tiden og moden der hvor den er lige nu, super fedt.
Stue_hyggehjørne-oyoy-boligblog.com
Jeg er vild med de gule/karrygule toner der ses hist og pist, og som passer super godt til det rå træ og læder som også indgår i deres nye kollektion.
kontor
Her kunne jeg da godt sidde og blogge om skøn indretning :)
badevaerelse
Jeg elsker de skønne knager fra OYOY, og har selv plastret mit soveværelse til med dem :) Du kan se det her, hvis du har lyst :)
Sovevaerelse
Sweet dreams – Ja mon ikke! :)