Hurra! 1 år med Wants :D
For præcis et år siden så mine Wants dagens lys for første gang, og har lige siden været en fast månedlig feature på bloggen. En ‘all year’ ønskeliste over ting, trends og design som jeg går og drømmer om, måned for måned. Ja, man har jo lov at drømme…
Og faktisk når jeg sidder og kigger alle 12 Wants collager igennem, er det på en eller anden måde lykkes mig at erhverve mig en ting fra hver Wants – dog lige med undtagelse af februar, af en eller anden grund :)
Så mine Wants, afspejler meget min stil, hvad jeg kan lide og den måde jeg indretter mig på her hjemme.

Nyt look
De sidste par måneder har mine collager ændret lidt form. Fra at være lidt mere asymmetrisk sat op med overlappende effekter, er jeg nu mere gået over til at sætte dem op i små overskuelige bokse med plads til ni forskellige ting. Så altså en mere strømlignet version, der minder mere om et galleri, med plads til både stemningsbilleder og produktet i sig selv. I hope you like :)

hotspots
Det sidste nye er, at jeg på mit Wants galleri har fået små hotspots. På disse hotspots kan du se hvad varen koster, like, se et større billede af produktet eller købe. Hvis du klikker køb vil du blive guidet over i en shop, som forhandler det pågældende produkt. Disse hotspots vil forfremtiden blive en integreret del af mine billeder på bloggen. De skulle gerne give dig som læser, en mere lækker oplevelse af at cruise rundt på bloggen. Prøv selv her :)
(De billeder du ikke finder et hotspot på har jeg i stedet lavet et link til længere nede)

∗ Klask!! Det er lyden af mig der falder pladask for Royal Copenhagens nye sort riflede stel. Wauw! Måske man skulle begynde at samle? godt det snart er jul :)
∗ Jeg drømmer om at få skiftet alle mine forskellig farvede og udvaskede håndklæder ud med disse skønne hvide tykke kvalitets håndklæder fra Semibasic.
∗ Jeg er vild med glasuren på dette ‘Nordic’ stentøjsstel fra Broste.
∗ Jeg elsker wire kurve og har dem efterhånden alle steder i huset. Alligevel føler jeg stadig at jeg både mangler og har plads til den smukke wiren bin fra Menu. Den ville få den fornemme opgave at stå på min badeværelse og holde styr på toiletrullerne. Nogen skal jo gøre det, og så kan det lige så godt være en smuk beholder :)
∗ Træ, læder og rosa i en samlet herlighed! ‘All on a string’ fra by Wirth.
∗ Nu skal jeg i gang! Jeg har længe gerne ville male smukke felter i grå og rosa nuancer på mit badeværelse, som på billedet her. Og nu skal det være :)
∗ De af jer der har læst mit indlæg om min tur til IKEA trend event, ved nok hvorfor det er jeg ønkser mig disse bordbukke. Hvis du ikke har læste det, så finder du indlægget her. Det kunne være fedt med fire styks af HAY Loop stand bordbukke, men det er økonomien ikke til pt, så jeg må ty til gode gamle IKEA og disse bukke til 50 kr. stykket :)
∗ ‘Flere små kager’, fad fra skønne Liebe ♥
∗ Julen står for døren, for hvis man gerne vil sikre sig et lækkert jultræstæppe fra Ferm Living i år, skal man være tidligt ude. De plejer at blive revet væk! Min favorit er dette tæppe som hedder Splash og er en af dette års julenyheder fra Ferm Living.