Der er noget ved Oyoy’s stil der rammer mig lige plet i mit bankende indretningshjerte. Stilen rummer noget meget moderne og nordisk med deres enkelthed og ukomplicerede look og de forstår at bruge og formidle deres produkter til fulde. Jeg er vild med den måde de indretter og skabe stemninger på; også er jeg selvfølgelig tosset med al deres skønne tilbehør til boligen, ikke mindst :)
Living room
Selvom jeg nok selv ville have valgt en lidt blødere sofa end her på billedet, føler jeg mig alligevel draget af stilen og jeg synes farverne, lyset og materialerne komplimentere hinanden super godt. Og det er måske i virkeligheden det der fanger mig. Super lækkert!
Office
6 af mine likes fra Oyoy
Her er et lille udvalg af deres efterår/vinter kollektion, som bl.a. rummer skønne farver, træ og grafiske mønstre.
Floor cushion - black and grayBobbel miniTube in tubeXmas treeBowl - S-M-LHokuspokus bag small
Lækker skrikket gulvpude 80×80 cm • Boble mini lyseholdere i fire forskellige farver, h 6,5 cm • Tube in tube blyantsholder, nu med lyserød elastik • Små juletræer i træ med læder ophæng 7 x 12 cm • Fine messing skåle i tre størrelser • Hokuspokus pose med fint mønster til papirkurv, opbevaring eller fek.s skjuler til juletræesfoden.

Hallo Christmas
Ja, nu nærmer vi os så småt tiden for julehygge og pynt og det bliver skønt :) Men for at vi ikke skal få julechok så lad os starte lidt blidt ud. Endnu engang er det Oyoy der har sørget for den lækre stemning.
Christmas
Super fine julesokker og skønne puder indbyder til hygge foran pejsen.