Nu er der ca 14 dage til at ungerne skal åbne den første låge i julekalenderen, og dermed nærmer deadlinien sig også for dette års pakkekalender til børnene!!
Jeg har ellers alle år været på julesok-holdet, hvor det primært har stået på slik i hverdagene (jeg ved det! ikke særlig pædagogisk eller politisk korrekt!!…men det er jo jul…) og en adventsgave hver søndag som mormor har stået for.
julesok-fer-boligblog.com
Men ikke i år. Ungerne har talt og vedtog faktisk allerede sidste jul, at til jul i år ville de have pakkekalender. Bom!
Og det kan jeg også sagtens forstå. Det er også sådan jeg selv husker mine jule, fra dengang jeg var lille. Jeg elskede at ligge i sengen og kigge forventningsfuld op på min stopfyldte pakkekalender, og spændt lå om aftenen og glædede mig til næste morgen, hvor jeg kunne åbne en ny pakke.
Så nu går den vilde skattejagt! Jeg skal ud og finde 40 små dimser (de 8 adventsgaver finder Mormor jo ;)) af billigt ubrugeligt skidt (a la indholdet fra et Kinder æg) fra Tiger butikken, dimser som de sikkert aldrig får brugt, men som de ved synet af de 24 gaver på pakkekalender, kan få de samme søde juleminder som jeg har :)
jul-pakkekalender-boern-advent-julekalender-x-mas-christmas-decor-indretning-jylepynt-ferm-living
Jeg ville ønske at jeg havde to af disse super fine pakkekalender fra Ferm Living, men det rækker økonomien ikke lige til i år. Så jeg må være lidt kreativ i stedet. Enten må jeg op på loftet og finde min egen gamle broderede møre sag eller også bliver det af en mere utraditionel karakter.

Eller måske ikke så utraditionel som man egentlig skulle tro. For jeg fandt en ret fed stor gren i sommers, som har stået ude på terrassen lige siden. Og pakkekalender-grene er ikke rigtig noget nyt fenomen længere, og så synes eg faktisk at det kan se vildt fedt ud – meget dekorativt. Et fint julestilleben i sig selv. Jeg håber bare at jeg kan få plads til alle 48 gaver på grenen, og det er ligesom det det står og falder på.

Hvis jeg går med grenen, skal i nok få lov at se resultatet, for tror det kan blive ret fedt. Hvis jeg går med de broderede pakkekalendre, skal jeg nok skåne jer for synet ;)
indpakning-boligblog.com
Håber jeg får overskud og tid til at kræse lidt for indpakningen som her :)
indpakning1-boligblog.com
julesok-striber-boligblog.cm
Alt fra Ferm Living.