Forkærlighed for det grafiske
PimpMyWall er et nyt lækkert web galleri der lige har set dagens lys. De sælger et bredt udvalg af tegninger, digitale collager, grafiske print og fine art. Det er Claus og Maj-Britt Bach, der også danner par privat, som står bag galleriet og det er da også parret selv, der har kreeret alle de flotte kunstværker man kan købe i shoppen.

Teamwork
Som uddannet fotograf har Claus sans for detaljer og det visuelle, og sammen med Maj-Britt’s glæde og øje for kunst og grafik, har plakatsamlingen hurtigt vokset sig stor.

“Det startede som en fritidsbeskæftigelse som så langsomt har udviklet sig. Vi begyndte at få flere og flere bemærkninger omkring hvorfor vi ikke prøvede at sælge dem osv osv. Den tænkte vi lige over lidt og endte så med at sige at det skal selvfølgelig prøves” fortæller Maj-Britt og fortsætter.
“Vi har en forkærlighed for grafisk enkel kunst, men vi er også glade for at kombinere tegning med grafik, eller foto. Vores drøm og vision for fremtiden er at kunne få lov til at lave det vi brænder for og at folk føler de får noget unikt og spændene på deres væg”.
pimpmywall-boligblog.com
Limited Edtions
Alle deres plakater fås i størrelse A3 og A4, men ønsker man et specielt format, kan dette også sagtens lade sig gøre efter nærmere aftale. Hos PimpMyWall går de indfor at kunst skal være til at betale. Det skal være muligt at kunne skifte plakaterne ud efter humør og tendenser. Priserne ligger derfor på omkring 245 kr. for A4 og 345 kr. for A3.
Derudover arbejder de også på at lave en kollektion af plakater i limited edition meget begrænset oplag, der gør det er muligt at købe noget der er unikt som ikke alle har.

Nye idéer i støbeskeen
På sigt har de også planer om at udvide shoppen med lækre puder af eget design og tryk. Du kan holde dig opdateret på deres plakater og nyheder i shoppen på deres Facebookside her.