Jeg føler mig ret fristet af tanken om at male en enkel væg sort. Enten bare med almindelig maling eller med tavlelak. Ikke så meget fordi jeg vil bruge den til at tegne eller skrive på det, men mere fordi jeg godt kan lide det matte udtryk lakken giver. Problemet er bare at jeg ikke helt ved, hvor i huset jeg skal male farven. Sort er jo ret bastant og dominernede, så det rum jeg maler skal kunne tåle tyngden af farven. Sort suger også meget dagslys, så det skal man også lige tage en mente inden man maler. Så jeg må lige gruble lidt videre inden jeg beslutter mig helt.

Det er ellers ikke fordi jeg mangler maleropgaver pt. Jeg synes konstant jeg har en pensel eller rulle i hånden. I denne uge har jeg malet to nye hylder til badeværelset, af samme slags som dem jeg har et sæt af i forvejen (Du kan se dem i mit tidligere indlæg her) IKEA er bare gået tør for hyldeknægte i birk, så projektet står lidt standby lige nu. Men så er hylderne i hvertfald malet, så er resten nemt at fikse.

Min stue har også lige fået en overhaling med en gang hvid maling fra Malerlager.dk – og hold nu op hvor det pyntede. Alle gamle skruehuller og skidt og snavs er nu malet over med en flot hvid maling, istedet for den gamle råhvide vi fik malet for godt 6 år siden. Så det var vist også på tide :)

Og så har jeg også massere af andre idéer til hjemmet, som skal klares med pensel og rulle. Næste projekt bliver nok en trækasse jeg skal have malet hvid og så kunne jeg godt tænke mig en blålig nuance på den ene væg ude på mit lille badeværelse….eller måske skulle netop den males sort! :)

Vi får at se :) Her er lidt lækker sort inspiration imens vi venter…
sortvaeg-sovevaerelse-boligblog.com

sortvaeg-skammel-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-vaeglampe-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-soverum-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-office-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-gang-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-seng-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-natbord-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-gulstol-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-gyngehest-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-kontor-boligblog.com
Kilde
sortvaeg-black-wood-boligblog.com