Vi sætter i dette artikel fokus på virksomheden Illux som i den grad kan levere varen når vi snakker plakater og rammer. Der er rigtig mange gode grunde til at gøre dit næste køb her og vi har dykket lidt i deres store udvalg og fundet inspiration til dig.

Vores forside på denne artikel er iøvrigt af showroom hos Illux, hvor du kan besøge dem selv.

(annonceindhold)

Masser af grafisk kunst

Er du til grafisk kunst får du et kæmpe udvalg og priserne er absolut til at betale. Hjemmesiden er ligeledes utrolig nem at navigere rundt i så det er bare at padle ud i udvalget, men det kan være svært at vælge.

En kunstværkerne vi faldt over er af Kirstine Lynfort. Kirstine har en stor passion for at male og tegne og det stråler ud igennem hendes værker. Hendes inspiration stammer fra mennesker omkring hendes som bliver portrætteret på en særlig unik og ikke mindst abstrakt måde.

Hendes kunstværker fortæller hver især en historie som skal gøre folk sætter spørgsmål og tænker ud af boksen.

Kirstine har malet dette kunstværk med titlen Luna, blot et ud af mange malerier, bliv inspireret på hjemmesiden hos Illux (reklame)

Fotokunst i lange baner

Udvalget hos Illux byder også på fotokunst i lange baner. Det største problem med deres udvalg er ikke at finde noget men nok snare at begrænse sig. Skal man dog vælge har vi her på boligblog fundet frem til flere flotte værker men vi kan desværre ikke fremhæve dem alle så vi har kigget på Sune Saabye.

Sune er Scenograf, rekvisitør og ikke mindst fotograf. Sune drager os ind i hans verden hvor især farver er en stor fasinerende faktor og alle de varriationer der er i en enkelt farve. Sune sætter ligeledes fokus på detajlen, formen og som førnævnte farver.

Fra Sune Saabye finder du motiver fra overalt i verden, trods sin enkelthed i hans værker finder du masser af positiv liv.

Her værket Colors of Palermo. Utroligt hvordan et enkelt fotografi pludselig går hen og bliver fasinerende og fængende (reklame)

Indret dig med Akustikbilleder

Illux har ligeledes mulighed for at printe dit billede på en plade som er lyddæmpende. Det reducere støj effektivt i lokalet og samtidig får du kunst på væggen. Du kan nemt via deres hjemmeside uploade dit foto og få printet det på en akustikplade.

Du kan få Akustikprint både med og uden ramme. Uanset hvad du vælger får du et UV-print der ikke falmer og som er vandfast

Her et eksempel på et akustikbillede med en sort håndlavet kvalitetsramme (reklame)

Tapet i lange baner

Ønsker du tapet er du også kommet til det rette sted. Du finder flere kunstnere og ligeledes fototapet som er utrolig populært da det virkelig skaber et særligt liv på en hel væg.

Nedenstående er et godt eksempel på verden i foto tapet, det er utroligt hvor meget en væg kan udtrykke

Fototapet med hele verden, du finder et kæmpe udvalg hos illux, det er blot at kigge ind og navigere rundt på deres shop (reklame)

Plakater med fokus på miljøet

Hos Illux er der fokus på miljø og bæredygtighed. Du handler derfor med god samvittighed når du shopper online her. Deres forretning er FSC®-certificeret. Det betyder at din vare er produceret under ansvarlige forhold hvad angår miljø, økonomiske og ikke mindst sociale forhold.

Det betyder også at det produkt du vælger stammer fra udvalgte skove hvor man er sikker på skoven kan nå at reproducere igen. Det betyder også at skovejeren får den rigtige pris for sit træ og rettighederne er sikret for de lokale skovarbejdere.

Alle billeder og materiale er lånt fra illux.dk (reklame)