Vores arbejdshjørne er gået hen og blevet en rigtig lille eksklusiv arbejdskrog med vores nye plankebord hvor man igennem vinduerne også kan nyde hunden og ungerne der løber rundt ude i haven. Denne artikel handler om det perfekt plankebord i arbejdshjørnet.

Vi var faktisk længe i tvivl om hvad vi skulle gøre med det hjørne men vi havde længe tænkt på et plankebord og det har været den mest perfekte løsning for os

(annonce indhold)

Plankebordet skaber atmosfæren

Vi havde før et hvidt arbejdsbord og det var så ment fint nok men vi sad der ikke særlig meget og det virkede ikke indbydende på samme måde. Nu har man lyst til at sidde der og man bliver gerne siddende.

Vi ville gerne skabe nogen rammer hvor man havde lyst til at sidde der en eller flere personer og det virker perfekt for os, børnene kan sidde sammen med os og der er god bredde på plankebordet.

Plankebord med bredde

Da vi skulle vælge noget var det vigtigt for os der var bredde på, det er et arbejdsbord men der skal også kunne sidde flere og børnene skal kunne sidde ved siden af og lave deres lektier eller spille Roblox.

Der er noget unikt ved det liv som du ser i træet (reklame)

Arne Jacobsen og det perfekte plankebord

Vi havde forelsket os i Arne Jacobsen og 7´er stolen med armlæn. Så langt så godt men vi kunne ikke finde et bord som matchede. Det var faktisk først efter et godt stykke tid at vi tænkte det kunne se godt ud. Heldigvis viste det sig for os at være den perfekte løsning.

Træet i Plankebordet og stolene er det perfekte match

Vi har en forkærlighed for Cognac farvede stole i 7´eren og derfor var det lidt en forudsætning at plankebordet gik godt i spænd med de stole vi havde.

Det har vist sig at være det perfekte match og på trods af det faktisk er vores stue er det samtidig gået hen og blevet det perfekte arbejdshjørne hvor man ikke er isoleret.

Det hjælper selvfølgelig også med alt det lysindfald og det pynter på plankebordet og træet når lyset står på.

Mørke gardiner harmonere godt med et mørkt plankebord

Når lyset er meget skrapt eller mørket står på kan det være praktisk og også rigtig hyggeligt at trække gardinerne for. Det giver et super hyggeligt spil og bordet kan sagtens bære det da det er mørkt, tungt og rigtig robust.

Samtidig kan det også være super charmerende blot at trække gardiner fra i alt slags vejr og nyde lysindfaldet mens der arbejdes eller ungerne laver deres online lektier.

De rigtige gardiner til plankebordet

Vi var først i tvivl om mørke gardiner var det rigtige men hvis der er nok lys, luft og rum så er det virkelig noget som kan anbefales. Valget faldt derfor på Mørke grå Velour gardiner.

Plankebord i mange størrelser og varrianter

Et plankebord er et vidt begreb, der findes utrolig mange forskellige designs og udgaver. Hertil fås der også forskellige kvaliteter og vi foretrækker det robuste bord som er i vores besiddelse indtil bordet går i arv. Vi synes det er lidt sjovt at bordet får sin egen historie og derfor vil vi gerne investere penge og tid i sådan et projekt.

Pris på et plankebord

Prisen på et plankebord er altid op til den enkle og hvor meget du vil investere. For os er vores arbejdshjørne et vigtigt element i vores hjem hvor vi bruger rigtig mange timer. Derfor er det for os en prioritering og selvforkælelse at vi sidder godt og vi sidder rigtigt og sidst men ikke mindst, vi har lyst til at kaste os i stolene når vi kommer hjem.

Lyst eller mørkt plankebord

Planebordet fås i mange forskellige farver, det kommer selvfølgelig meget an på hvilken slags træ og ikke mindst hvilken slags stil du ønsker. Hvis du vælger et lyst plankebord skal du nok være mere varsom med f.eks hvor mørke dine gardiner er i det sammenspil.

Det er rent guf for øjnene med et plankebord i de rette omgivelser, her et sildebensbord, se mere på linket (reklame)

En lille lampe på plankebordet

Som den lille prik over det berømte i. Så har vi valgt at placere en lille lampe på plankebordet og når det er mørkt og alle er gået i seng skaber det en helt særlige og hyggelig atmosfære med blot lampen tændt.

For at skabe noget liv sørger vi for en lille plante bag arrangement og lidt grønt på bordet, det skaber altid god energi.

Et rundt plankebord

Der findes som sagt mange størrelser af plankebord og ligeledes forskellige udformninger, i vores tilfælde skulle det være langt og firkantet og det var ikke nødvendigt med lige kanter. Vi synes ujævnhederne skaber en masse liv og en god atmosfære.

Har du pladsen kan et rundt plankebord også være utrolig flot.

Et utrolig lækkert rundt plankebord, et rigtig omdrejningspunkt i hjemmet hvor alle samles. Se mere hos leverandøren (reklame)

Stole til dit plankebord

Der findes et hav af muligheder når vi snakker stole til det nye bord, men det skal selvfølgelig matche og passe ind i stilen. Selv har vi forelsket os i 7´er stolen i en cognac farve men vi havde flere muligheder og det er altid svært at vælge når der er flere gode emner.

Jeg elsker ideen om der har været noget lidenskab omkring mit nye møbel og der har siddet en passioneret snedker og kredset for detaljerne. Nok er det bare en stol, men jeg skal sidde godt og det skal se godt ud og ikke mindst så elsker jeg tanken om at jeg kan have mine stole i mange mange år fremover.

En lækker håndlavet stol med et tidsløst design. Produceret i stærke materialer så den holder i mange år og træet passer perfekt til plankebordet og den robuste udstråling.

Jeg er især vild med ryglænet og læderet som er utrolig nemt at vedligeholde. Se udvalget her hos leverandøren (reklame)

Plankebord til overskuelig pris

Lækker kvalitet koster bare penge og det er altid en opvejning hvor meget man vil investere. Jeg er selv vildt med at gøre de gode køb men jeg er også vild med at gøre en god langsigtet investering.

For mig er en god langsigtet investering i et møbel hel fantastisk for jeg bruger mit møbel hver eneste dag og jeg har det godt. Jeg har skiftet for mange møbler ud med tiden og derfor er mit fokus på at finde det rigtige hver gang og missionen er det skal holde rigtig rigtig mange år.

Når det så er sagt behøver det ikke koste en formue at anskaffe sig et nyt plankebord, det findes i mange prisklasser men det er selvfølgelig en prioritering.

Dette absolut lækre plankebord er i skrivende stund udstillet i HTH i Randers. Det udstråler kvalitet og man har lyst til at sætte sig og ikke rejse sig igen og så har det bare utrolig varme og hygge over sig. Se hele udvalget hos leverandøren (reklame)

Stilen er virkelig tiltalende og det taler selvfølgelig for det ville være huset omdrejningspunkt hvor alle samles hvis man har et køkken alrum der er stort nok.

Køkkenet er selvfølgelig også et naturligt virkelig flot match fra HTH Køkkener og det er selvfølgelig en forudsætning rammer og stilen passer sammen. (se hele udvalget her) reklame

Køb et plankebord på afbetaling

Et ordentligt planebord koster mange penge men du får også kvalitet for hver eneste krone. Det kan være mange penge for mange at betale med det samme men det er der råd for.

Spisebordet er formentligt et af de steder vi opbevarer os sammen som familie det meste af vores liv, det er utroligt når man tænker over det men ikke desto mindre er det sandt.

Hos byMAIN som producere virkelig eksklusive kvalitets plankeborde kan du dele dine betalinger op hvis du ønsker dig et nyt plankebord. Her og nu kan er det altid et udlæg med lækre møbler men på den lange bane er det godt givet ud når man tænker over hvor lang tid man bruger ved sit møbel med sin familie og venner.

Hos byMAIN kan du købe de eksklusive plankeborde med delbetalinger så kan du realisere din drøm allerede nu.