Camillasila
Jeg er vild med den unge upcoming kunstner Camillasila’s grafiske illustrationer, som er fuld af farver, humor og fri fantasi. Hendes ‘Banana’ plakat er da også af samme grund med i mine Januar Wants, hvor de fine pastelfarver passer super godt ind.

Rabat med Boligblog.com
En af de få steder der forhandler Camillasila er Allerdesign, og lige nu kan du få 10% i rabat med Boligblog.com, hvis du køber de smukke grafiske illustrationer i Allerdesign’s webshop. Du kan se de mange flotte plakater her.

Sådan opnår du rabatten
Du skal blot skrive rabatkoden ‘boligblog’ i kommentarfeltet (ikke i rabatkodefeltet), og så fratrækker Allerdesign rabatten når pengene hæves. Vær derfor opmærksom på at rabatten ikke ses på din ordrebekræftelse.
Tilbuddet glæder til og med den 31. januar.
camillasila
Lille oplag
Alle Camillasila’s plakater er nummereret og signeret af kunstneren selv, og kommer i et oplag af 100 stk. Det er dermed meget få der har adgang til de samme plakater, hvilket vil gøre din gallerivæg derhjemme mere personlig og speciel. De er printet på lækkert 300g’s papir og fås udelukkende i A3 strørrelse.
camillasila-a3-illustrationer
Den mest kende plakat fra Camillasila er nok ‘banana’, der ligesom alle de andre motiver fås i flere forskellige farver og udtoninger. Jeg har selv bananen hængende i en gul version :)