Søger du rammer til plakater og malerier finder du et bredt og lækkert udvalg hos Malericentralen. Du får her mere info om virksomheden som har et bredt udvalg af rammer, plakater samt malerier.

(Annonce indhold)

Stort udvalg af forskellige rammer til dine plakater og malerier

Man siger jo et billede siger mere end tusind ord. Dog vil vi på bolig blog påstår at det bliver til mange tusind ord hvis du også tilsætter en rigtige ramme. Den rigtige rammer fremhæver dit billede, din plakat eller dit maleri markant og gør det endnu flottere.

Vi har i denne artikel valgt at sætte fokus på Malericentralen som udover rammer, plakater og en masser lækker kunst har et masse spændende artikler i deres shop som vi vil sætte fokus på her.

Flotte cityrammer kan købes online

Der findes et stort udvalg af rammer hos malericentralen, her en city ramme. Alle cityrammer er fra malericentralen (reklamelink)

Collage ramme med 12 små rammer

Udvalget af forskellige rammer er stort. Nedenstående ser du en collageramme med 12 små rammer så du har plads til hele familien. Den lilla ramme i collagen er dog blot til inspiration.

Flot Collage ramme med 12 små rammer, her har du plads til hele familien og måske også kæledyret i smart og flot design (reklamelink)

Stort udvalg af svæverammer i shoppen

Malericentralen har et bredt udvalg af rammer generalt. Her er svæverammer ingen undtagelser, se f.eks denne flotte runde svæveramme i sort.

Som positiv fodnote skal det nævnes at malericentralen har et hav af fantastiske anmeldelser på trustpilot.dk. Endnu en god grund til at handle løs i deres univers af lækkerier.

Flot rund svæveramme med “Ø60” Se den i shoppen

Skifterammer af aluminium med refleksfrit glas

Du kan vælge mellem masser af størrelser såfremt du ønsker skifterammer i aluminium. Derudover fås de i “sølv mat” , “mat sort” eller Eg. Afhængig af hvad du skal indramme har du altså gode muligheder for at finde en ramme der matcher.

Størrelserne fås som sagt i mange og starter helt nede ved 10 x 15 og springer helt op til 70 x 100. Alt andet lige bør du kunne dække dine behov hvad størrelse angår.

Plakater som er indrammet

Ønsker du dig at finde et færdigt indrammet maleri så er der rig mulighed for det. Det fås i mange prisklasser og alt sammen pænt rammet ind. Der er flere malerier fra galleriet som godt kunne komme på ønskelisten.

F.eks denne flotte indrammet Eigil Jacobsen Plakat (reklame)

Stort udvalg af forskellige rammer, plakater og kunst

Alt inspiration i denne artikel er fra malericentralen. Du ser blot et lille udpluk her, kig ind på deres site og find masser af inspiration til din bolig.