Rumdeler i lækkert design til bolig og kontoret

Rumdeler som skaber en ekstra væg og samtidig er en rum deler i et og samme pakkeløsning. Det har aldrig været nemmere at opdele et lokale uanset hvor det end måtte være og så på en måde hvor det er flot og praktisk samtidig.

(annonce indhold i denne artikel)

Rumdeler til enhver smag

Du kan få rumdelere til enhver smag og det er simpelthen så lækkert lavet efterhånden at du får mange funktioner med i dit køb. Det må jo godt være lækkert samtidig med det er funktionelt.

En rumdeler kan skabe et helt fantastisk miljø (reklame)

Rumdeler som ligner sten

I gamle dage var det begrænset hvad du kunne få af rumdelere, typisk var det en fletvæg og der var primært fokus på det praktiske. Nu kan du skabe et helt fantastisk miljø og det er næsten kun din fantasi der sætter grænsen som f.eks med denne rumdeler som ligner sten.

En rumdeler som ligner sten (reklame)

Rumdeler soveværelse

Det kan tit og ofte være svært at dele et soveværelse op hvis det har en forkert størrelse. Alternativt skal man sætte en skillevæg op eller noget reolsystem. Men med den rigtige rumdeler får du bare alle mulighederne og samtidig får du lækkert design.

Det behøver slet ikke være kompliceret, tværtimod er det meget simpelt med en rumdeler som skaber det miljø du ønsker at vågne op til i dit soveværelse

Det er altså mildest talt lækkert at se på med en rumdeler i flot design (reklame)

New Yorker stil som rumopdeler

Det er utrolig populært at dele sit værelse eller lokale op med glasruder og især New Yorker stilen er absolut in. Du ser det typisk i hjem med store køkken alrum hvor det er kombinere med stuen. Det kan altså også være virkelig lækkert at se på og så kan det gøres til en fornuftig pris hvor du køber et færdigt produkt.

Her ser du en utrolig praktisk og mega flot adskillelse af spisestue og sofaområde (reklame)

Klassisk rumdeler i flet

Du kan naturligvis også få den klassiske dumdeler i flet og den har utrolig mange funktioner og er let at rykke rundt på. Rumdeleren kan kan en udelukkende visuelt funktion men den kan også bruges til at afskærme på flere måder.

Det kan være du skal bruge til at afskærme mod et arbejdshjørne eller du kan f.eks drive en klink hvor en klient har behov for at skifte tøj og der kan være rigtig mange funktioner og så må det jo gerne være pænt at se på samtidig.

Udover det er funktionelt får du også en høj kvalitet med flot design fra udbyderen (reklame)

Brænderumdeler

En rumdeler kan være rigtig mange ting og der findes virkelig lækre og flotte rumdelere også til udendørs brug. Har du f.eks en masse brænde udendørs kan opbevaring være en stor udfordring.

Rumdeler til brænde findes også i flere varrianter og det er flot design. Så behøver du ikke længere spekulere på at dit brænde ser rodet ud samtidig med du får en inspirerende baghave.

Tænkt det skulle være så utrolig flot at opbevare sit brænde, denne rumdeler til brænde har skabt et virkelig flot miljø i baghaven (reklame)

Ekstra væg og rumdeler i ét
Mangler du noget mere vægplads til alt dit kunst og vil du samtidig gerne have opdelt et stort rum eller skærmet af for f.eks en entre eller køkken på en cool måde uden brug af reoler eller en ordinær rumdeler væg?


Svævende væg som rum opdeler

Gør som her. Få konstrueret en tynd væg af gips på et skelet af træ, som bliver sat fast med nogle enkle solide opslag.
Denne løsning er rigtig fin fordi væggen er ‘svævende’ og stadig lukker massere af lys ind, både foroven og forneden og dermed ikke virker tung og ‘permanent’.
skillevæg_boligblog.com
kilde: Pinterest

Væg med mange funktioner
Du får massere af væg plads til billeder, fjernsyn, spejl, knager til overtøj alt efter hvilket rum væggen skal stå.
Idéen er også super god til feks. det store soveværelse, hvor væggen opdeler rummet så den eneside fungere som hovedgærde og den anden til opbevaring af tøj, sko osv.

Tip!
Bemærk det sorte gulv. En super fed detalje der skaber massere af stemning og kontrast til alt det hvide.