Hylder og små reoler er super gode til, at lave små tableauer af dine fineste ting og billeder. Det kan dog godt være svært at skabe den rigtig stemning eller at få sammensat de rette ting så det passer sammen som en helhed.

Farver og asymmetri
Man skal især overveje farvevalg og så sørge for at fordele det lidt så der feks. både er lidt gult på nederste hylde i det ene hjørne, og lidt gult på øverste hylde for at give en helhed inden for reolens rammer. Ikke meget. Bare nogle strejf. Øjet og hjernen skal nok opfange det og føle tilfredsheden af harmoni :)

En anden ting der er god at huske på når du arrangere dine hylder er asymmetri. Sørg for at tingene du stiller på hylderne har forskellig størrelse og form. Et eksempel kunne være rammer, sat vedsiden af hinanden i forskellige højder eller en to træfigurer i forskellige størrelser. En stor og en lille.
Hvis det hele er sat for lige og i størrelses orden, flyder det ud og bliver det monotont. Man får ikke den samme dynamik og spil for øjet, som ved en asymmetrisk opstilling.
Husk også at mixe forskellige materialer, altså træ, glas, keramik, kobber osv.
Her er et par gode bud på fine opsætninger i både små og store reoler :)
hylder-string3-boligblog.com
Kilde
Her er et godt eksempel på hvordan farverne giver en sammenhæng. Den gule bøtte og figurerne på midterste hylde for solen oppe i højre hjørne på maleriet til at spille sammen – mere skal der ikke til, men det gør at det passer sammen.
Denne fine reol hedder String og fås i flere farver og kombinationer. Den er SÅ fin og drømmer om at få min egen :)
hylder-sorthvid-boligblog.com
Kilde
Endnu en string reol, her med fine kopper fra Design Letters.
groent-string-boligblog.com_
hylder-string2-boligblog.com
Kilde
hylder-gallerihylde-boligblog.com
Gallerihylder er super fine og gode til alle de billeder og prints som er så populære for tiden. Her er de stilt asymmetrisk sammen med andre fine ting. Resultatet en et dynemisk og spændende opstilling, som er interessant at kigge på. Meget federe en feks. tre lige store billeder lige vedsiden af hinanden, hvis du spørger mig :)

hylder-vaeg-boligblog.com

Kilde
hylder-kiwi2-boligblog.com
hylder-stor-boligblog.com
Kilde
hylder-farver-boligblog.com
hylder-abe-boligblog.com
Kilde
hylder-planter-boligblog.com
Kilde
hylder-pastel-boligblog.com
Kilde