Hvis der var nogen af jer der fulgte med på min facebookside og instagram i går, så har i nok set at jeg var til Samsung Design Forum i Dansehallerne i Carlsbergbyen i går :)

Normalt går jeg ikke forfærdelig meget op i teknik, eller hidser mig specielt meget op over fjernsyn og den slags, men OMG hvor blev jeg blow’n away af Samsungs både designmæssigt flotte og samtidig helt fantastiske billedekvalitet på deres to nye fjernsyn, Samsung S9000 UHD og Samsung Curved TV.
Billederne står knivskarpe med den nye Ultra HD teknologi og giver nogle gange næsten en 3D effekt, fordi oplevelsen er så tæt på at (næsten) være der selv :)
samsung-s9000-UHD-boligblog.com
Samsung S9000 Ultra HD på hele 85 tommer, i begrænset antal. Pris på forspørgsel.
samsung-curved-tv1-boligblog.com
Samsung curved TV med sin specielle buede ramme. Pris på forspørgsel.

Eye candy
Til arrangementet var der stillet en masse smukke stilleben og loungeområder op, som gav en god stemning og atmosfære i det meget store ‘New Yorker loft’ agtige lokale, mens musikken flød fra de mange Samsung WAM Audio systemer, der var placeret rundt omkring.
samsung-WAM-boligblog.com
Sofaen her hedder ‘Toward’ og er fra Erik Jørgensen.
Jeg skal helt sikkert ud og ha’ anskaffet mig nogle sukkulenter, efter jeg er blevet inspireret af alle disse skønne opstillinger i går :)
samsung-stilleben-boligblog.com
Den skønne hurricane/vase i tonet glas er fra Muuto og hedder Elevated. Lavapeople fra Studio Arhøj og smukke marmor skærebrætter ‘Chop chop’ fra HAY, her brugt som underlag for den smukke udstilling. Altsammen sat oven på den lækre mørkegrønne puff ‘Bobbles’ fra +Halle, som også ses i en mindre størrelse i lys grøn nedenfor.
Samsung-bubbles-boligblog.com
samsung-WAM- stilleben-boligblog.com
Her er det ‘Eyes’ loungestole fra Erik Jørgensen, æsker og ‘dots’ puder fra HAY.
samsung-stilleben1-boligblog.com
Wooden hand og ‘Lup square’ lysestage sort fra HAY.
samsung-stilleben2-boligblog.com