Luksus på budget
I de skønneste omgiveliger, på en lækkert istandsat husbåd i indre by (som btw er til salg hvis det skulle have interesse), var jeg til pressrelease på det nye brand Semibasic.
Med visioner om at tilbyde boligtekstiler i lækkert design til farvorable priser, startede Semibasic i foråret op, med deres lækre sortiment af håndklæder, sengetøj, viskestykker og sengetæpper af høj kvalitet, som leder tankerne hen på hotel og spa forkælelse.
Semibasic-husbaad-boligblog.com
Barsel giver tid til eftertanke
Når man er på barsel får man ofte tid til at stoppe op og se verden med nye øjne, og det var netop under barslen med deres dejlige unger, at Mathilde Thomsen og Vivian Hensrik fik idéen til Semibasic. Det måtte være muligt at lave boligtekstiler af lækker kvalitet der var til at betale.

Kasketter og personlighed
Og det har det vist sig at være. Ved at skære alle mellemled væk, klare alle porcesserne selv og sælge fra deres egen webshop er det lykkedes for de to seje kvinder. Det betyder så også at Mathilde og Vivian har ret mange kasketter på. De klare selv alt fra design, udvikling, import, salg, lager til kundeservice. Den føling de har med alle led, er også med til at sikre kvaliteten af produktet og den personlige kontakt til kunderne, giver dem idéer og mulighed for at efterkomme kundernes behov og efterspørgsel.

Hos Semibasic bliver der lagt stor vægt på det personlige og æstetiske. De har gratis indpakning af gaver i smukt papir og lækkert hattebånd, og de skriver også gerne en håndskrevet besked til modtageren af gaven efter eget ønske.
Semibasic-tekstiler-boligblog.com
Priser
Håndklæderne er i 100% bomuld og af en tyk lækker kvalitet. De få i tre forskellige farver, pastelgrøn, grå og hvid. Priserne er 100 kr. for et lille, 50×100 cm, og 150 kr. for et stort, 70×140 cm.

Sengetøjet er det lækreste og blødeste egyptiske bomuld og har som en lækker detalje, hattebånd påsyet rundt i kanten. Pris for Baby 200 kr., junior 250 kr., voksen 400 kr.
Semibasic-pudebetraek-boligblog.com
Bølgeskvulp og hjemmebag
Det var en dejlig eftermiddag på den let gyngende husbåd med lækkert hjemmebag, frugt, slik og andet godt. Det perfekte omgivelser til Semibasic, som jeg spår får rigtig travlt op til jul :)
Semibasic-hjemmebag-og-laekkerier-boligblog.com
Semibasic-sengetoj-boligblog.com
Semibasic-gulvtaeppe-boligblog.com
Semibasic-viskestykker-og-klude-boligblog.com
Semibasic-plaider-boligblog.com