Så kom vi ind i september måned – den første efterårsmåned. En smuk start med høj blå himmel og lune dage. Keep it coming :)

Denne måneds Wants er præget af nedtonede duchede farver, med enkelte grafiske elementer – og så er de også en hel del farvet, af mine ture rundt på messerne, som har givet masser af inspiration til dette efteår.
Jeg er især blevet helt vild med de smukke salt- og peberkværne fra Menu, som fås i de to skønne brændte farver, som ses nedenfor.

HAY æskerne og spiral kalenderen får helt sikkert en delt første plads på min juleønskeliste. Den grafiske messing lysestage fra NO og den grågrønne lågkrukke ville være ideel på min teak skænk, og så har jeg også denne måned et KÆMPE ønske om et nyt køleskab i hvidt, da mit ellers ikke særlig gamle køleskab, lige er stået af – MEGA øv! :(
september-wants-boligblog.com2
HAY æsker Desktop Female ∗ Kalender af Massimo Vignelli ‘Max 365’, 32 x 32 cm, fås så vidt vides ikke i danske butikker, men har fundet den i en svensk til 525 sek. ∗ Smeg køle- og fryseskab, FAB50BS, 15.970 kr. ∗ NO Lysestage af Nicholas Oldroyd i messing, 149 kr. ∗ Menu salt- og peberkværn ‘nudes’, 399 kr. ∗ Studio Arhøj, Yuki vase med varierende glasur, 15-17 x 8 cm ∗ Lågkrukke fra Stilleben i grågrøn porcelæn, 13 cm, 625 kr. ∗ Sillebensmønstret tapet fra Ferm Living, 550 kr. ∗ Skøn blød FUSS pude i nude farver, 58×38 cm, 650 kr.