Ny shop på Boligblog!
Uuuuhh, Hvor har jeg glædet mig til denne dag, hvor jeg kan introducere Jer for min nye shop! Den har været noget tid under vejs og har længe været et ønske for mig at få på min blog. Alt sammen med øje for at gøre Boligblog endnu bedre og endnu mere inspirerende for Jer som læsere :)

Samlet et sted
I min shop har jeg samlet en masse af de mest lækre produkter, brands og designs, fra nogle af de bedste shops der er på nettet, ét sted! Alt dette i et forsøg på at gøre shopping efter specifikke produkter nemmere :) Du slipper for at hoppe fra butik til butik, for at finde den forhandler der har netop det produkt du søger.
Jeg vil selvfølgelig hele tiden sørge for at der løbende komme mange flere favoritter til, og jeg tager meget gerne imod forslag om produkter fra Jer :)
boligblog shop
♥ like
Husk at du kan gå ind og like alle dine yndlings produkter på det lille hjerte der viser sig, når du sætter musen over et billede på shoppens forside.

Happy shopping til Jer alle! :D

Kærligst
Anja