Lige lidt lækker inspiration til opbevaring af tøj/overtøj, her inden påsken indtager os helt og vi går i dvale ;)

De fleste af disse tøjopbevarings metoder er nok mest møntet på bare at se godt ud – og så lige vise lidt af det lækreste tøj frem. I hverfaldt max som en slags stumtjener for et par jakker.
Men det er også lige meget! For fedt ser det ud, og jeg ville også gøre det samme, hvis jeg havde pladsen – bare fordi jeg kunne… :)
Enkelte af løsningerne har også en mere praktisk funktion, dog er ens for alle at der ikke er plads til at rod og krøllede skjorter ;) Når det så er sagt, er det fedt når æstetik og praktik kan gå op i en højere enhed på et eller andet plan :)
ware-sorthvid-boligblog.com
Er vild med dette sort/hvide backstage agtige look denne garderobe har. Fed stil.
ware-vandroer-boligblog.com
Kilde
ware-knageraekke-boligblog.com
Kilde
En ‘kedelig’ 80’er agtig knagerække i træ kan alligevel også noget. Det behøver ikke være noget fancy og koste en formue. Mindre kan også gøre det. Lignende fås hos Trævarefabrikkernesudsalg.
ware-muuto-boligblog.com
Kilde
Er selv fan at Muuto’s Dots og har dem selv i egetræ og gul :)
ware-rack-boligblog.com
Kilde
ware-roer-boligblog.com
ware-paller-boligblog.com
Kilde
Der er åbenbart ingen ende på mulighederne for hvad paller kan bruges til. Her fungere de som stativ til overtøj. Sjov og rå ide.
ware-hay-boligblog.com
Kilde
ware-kanger-boligblog.com
Kilde
Her er brugt et par simple knager og har ladet resten af indretningen dominere – og så er der kaktusser. Jeg ææælsker kaktusser. Lækkert ser det ud :)
ware-hvidt-boligblog.com