Samsung_s9000-boligblog.comEr æstetik og TV uforlignelige?

Et TV er i mine øjene, helt uundværligt og synonym med hygge og underholdning både når man er alene og sammen med familie og venner. Det er der når vi kommer hjem fra arbejde og aftensmaden er spist og klokken diktere afslapning, eller det er den hyggelige summen i baggrunden om morgenen, inden dagen rigtig begynder. Men er et TV smukt?

Det bliver dog sjældent opfattet som en lækker design genstand, og måske passer det heller ikke liiiige helt ind i den lækre indretningen der hjemme. Det er sikkert også af samme årsag, at man ikke så tit ser folks TV i boligreportagerne i boligbladene. Det er heller ikke noget, jeg normalt gør det så meget i, her på min blog, men denne gang er det værd at gøre en undtagelse.

For Samsung har designet dette super lækre TV, hvis smukke linjer gør det mere til et indrammet billede end et typisk TV. Et smukt eksempel på at æstetik og fjernsyn sagtens kan gå hånd i hånd :)
Samsung_s9000-boligblog.com
Samsungs nye S9000 Ultra HD TV fås i tre størrelser; 55, 65 og helt op til 85 tommer, og har indbygget 3D og Ultra HD der giver en fire gange så høj opløsning som almindelig HD. Så der er rig mulighed for at lave luksus hjemmebiograf i stuen.
samsung_TV_boligblog.com
Samsung-tv1_boligblog.com