Indrømmet! Der har været MEGET stille herinde på bloggen og facebook den sidste ugestid…og også ugen før da ;) Jeg er, vel det man kan kalde for ‘gået i sommerdvale’ sammen med mine to skønne unger, og de kræver at jeg laver andet end at være på computeren heletiden – og sådan skal det jo også være :)
MEN, ikke i dag! i dage er jeg på. Ungerne er læsset af hos bedsteforældrene i deres campingvogn oppe i nordsjælland og jeg kan endelig sætte mig og blogge lidt. Og det har været savnet…Og I har været savnet – mine kære følgere ♥
instagram sommer
Så her er lidt Instagrambilleder fra min profil @boligblog (som over sommeren har sneget sig op på 1.500 følgere!!! YAY! :) Feel free to follow!), imens jeg tager en dyb indånding og holder vejret, og fingerne fra computeren i en uge mere med unger, is, sol og gøgl :)

Forsat skøn sommer til jer alle derude!

Anja.