I disse tider hvor boligpriserne er under pres kan det godt betale sig at kigge på omkostningerne forbundet med at sælge sin ejendom, herunder sit hus, sommerhus eller lejlighed. Boligblog´s fokus her er , spar penge på dit boligsalg.

(annonceindhold)

Få vurderet din bolig helt gratis

Hos Estaldo får du en professionel vurdering af din bolig helt gratis. Det er landsækkende og det er online så med få klik kan du få en vurdering af din bolig. Du indtaster din adresse og din mail og så modtager du helt uforpligtende en anslået vurdering. (reklame)

Ønsker du hernæst at sælge din bolig så læs nedenstående

Estaldo tager 10.000 eks moms for at sælge din bolig. Det er totalt 12.500,00 inklusiv moms og må siges at være vanvittig billigt i forhold til markedet generalt. Dog skal du selv stå for at fremvise din bolig.

Synes du vurderingen fra Estaldo er attraktiv kan det samtidig tilføjes at konceptet er solgt eller gratis. Sælger du derfor ikke din bolig koster det dig ingenting.

Hvis du ønsker at gå videre med den vurdering du har fået online sender Estaldo en fotograf som tager billeder af dit hus. Hernæst annoncere Estaldo flere steder, herunder på boligsiden, boliga og facebook. Estaldo laver naturligvis også en salgsopstilling og placere et til salg skilt ved dit hus.

Du fremviser selv din bolig men Estaldo står for evt forhandlinger omkring dit salg så du ikke skal slås med det.

Sælges din bolig betaler du dit samlede salær på 12.500,00 kroner.

Er der noget med småt

Boligblog er ikke eksperter og vores viden kommer fra Estaldo, men det er altid at anbefale at du læser Estaldo´s hjemmeside godt igennem så du er sikker på alle dine beslutninger.

Der er nogen omkostninger som f.eks lovpligtige dokumenter, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport mv som naturligvis ikke er en del af et salær så disse udgifter skal betales ved siden af salæret.

Dog skal det lige siges at disse udgifter vil du skulle betale uanset hvorhenne du udbyder dit hus til salg.

Solgt eller gratis

Solgt eller gratis er klart en meget attraktiv del af pakken, samt det faktum at din bolig kommer til salg på boligsiden.dk. det kan godt indikere at Estaldo har god erfaring med at sælge boliger i Danmark og de har også rigtig mange gode anmeldelser.

Du skal selvfølgelig selv fremvise din bolig men det er også her du spare en frygtelig masse penge. Hertil som Estaldo også gør opmærksom på så kender du boligen bedst og kan måske i virkeligheden give en potentielt køber fordele og historier en mægler ikke kender.

Start med en gratis vurdering af din bolig

Du kan starte med en gratis vurdering af din bolig og er det interessant kan du fortsætte processen. Et hussalg er et en stor ting så læs alt grundigt igennem inden du beslutter dig for et hussalg. Boligblog har sin viden fra Estaldo og deres oplysninger på deres hjemmeside hvorfor vi anbefaler dig at læse alle betingelser grundigt igennem.

Ønsker du blot at vide hvor meget din bolig er værd kan du kvit og frit få en gratis online vurdering hos Estaldo (reklame)

Få en online vurdering på under et minut hos Estaldo (reklame)