Når løsningen ikke er et nyt køkken
Drømmen om et nyt køkken behøver ikke nødvendigvis betyde, at man river hele det eksisterende køkken ud og erstatter det med et sprit nyt i højglans. Man kan sagtens modificere, opgradere og bruge det gamle køkken man nu har, og ende op med et virkelig fedt og lækkert køkken.
KT14_Frame_Coffee_unit_Main_V2_U-Pige_U-Sound_300
Coffe ID til kaffeentusiasten…
KT14_Frame_Coffee_unit_Closeup_01
It worked for me
Det oplevede jeg i høj grad selv da jeg for et lille år siden tog penslen og værktøjet i hånden og moderniserede mit køkken.

Ved at fjerne nogle få ting og tilføje nogle andre, så som greb, fliser, nyt blandingsbatteri og maling af låger, fik jeg et super fedt køkken, som var personligt og langt mere min stil og smag.

Jeg fjenede blandt andet nogle af overskabene og erstattede dem med åbne hylder. Fjernede kantlister på køkkenbordet og satte fliser op hele vejen rundt langs bordpladen. Malede låger på alle skabe og skuffer, og skiftede de kedelige gamle greb ud med nogle nye fede af slagsen.

Kort sagt er der rigtig mange ting du kan gøre, for at få et mere moderne køkken som passer bedre til dig og din bolig ved brug af nogle meget enkle tiltag.

Lir til dit køkken
Jeg har i samarbejde med HTH Køkkener fundet nogle gode og nemme eksempler på, hvordan du kan pimpe dit køkken på en moderne og
smart måde.
En af mine favoritter er Table ID som er et løst modul du kan købe. Et kombineret bord og reol, som kan klappes sammen så det ingenting fylder. Perfekt til det lille køkken hvor behovet for en lille spise plads er stort.
KT14_MariaElla_Folding_Main
KT14_MariaElla_Folding_Feature01
KT14_MariaElla_Folding_Feature02
KT14_MariaElla_Folding_Feature03
Tabel ID koster 5.095 kr og der kan tilkøbes læder lomme til opbevaring.

Mangler du bordplads?
Mangler du bordplads men aner du ikke hvor du skal finde mere af det henne? Så er Worktop ID måske løsningen. Et udtrækkeligt skabsmodul, som kan trækkes ud i hele to længder. En perfekt afsætning plads eller sted hvor børnene kan være med uden at man falder over hinanden.
KT14_Alexander-WorktopExt_Feature2
Den geniale Worktop ID er vinder af Red Dot Award i ‘Product and design’ i 2015, og dette smarte modul ville da også være en plads-problem løser for mange familier.
KT14_Alexander-WorktopExt_Feature1

Musik til arbejdet
HTH Køkkener har udviklet et højtaler modul som på smukkeste vis kan integreres i dit eksisterende HTH køkken. Musikken styres af en smartphone eller tablet via Bluetooth, så du kan høre din yndlingsmusik mens du kokkerere.
KT14_Focus_antracit_sound_unit_Main
Sound ID er også vinder af Red Dot Award 2015 under kategorien ‘Product and design’.
KT14_Focus_antracit_sound_unit_Closeup_01
Når nye greb ikke er nok
Grænserne for hvad det ‘traditionelle’ køkken skal indeholde rykker sig heltiden. Med al den mobilitet som teknologien har givet os, kommer også nye krav til køkkenet om at være multifunktionelt.
Indsats_oplader
Hvad skal et køkken kunne ud over at lave mad i?
Tankegangen omkring køkkenet er meget anderledes fra hvad der var i fokus for 10, 15, 20 år siden.
Verden er langt mere digitaliseret end for år tilbage og vi har masser af elektronisk udstyr som tablets og smartphones i flere eksemplarer – Selvfølgelig med et uundgåeligt følge af et virvar af opladere der skal holdes styr på.
Nogle gange kunne det være rart at få de opladende apparater gemt lidt væk, så de ikke ligger på køkkenbordet og flyder – som hjemme hos mig ;)
Det er der fundet en løsning på hos HTH, som har udviklet en opladerskuffe specielt til netop det formål (se billede ovenover).
opbevaring-skuffe-boligblog.com_
Vi er også blevet mere bevidst om miljøet og der blever stille krav til at vi affaldssortere alt fra madaffald og emballage til elektroniskudstyr, som batterier, pærer og mindre devices. Hjemme hos os har vi små papkasser til at opbevare det i, af mangel på bedre og på plads, og dér kunne det være smart med en skuffe i køkkenet didikeret til det formål. Det er jo ikke det pæneste at have stående fremme :)
Begge skuffeindsatser kan købes løst hos HTH Køkkener.

Se flere smarte løsninger hos HTH Køkkener.