String reol

Den Svenske arkitekt Nils Strinning designede og lancerede String reolen for over 60 år siden. Trods String reolens alder er den absolut ikke gået af mode. String reolen er kendt for sit tidsløse design og bruges i rigtig mange hjem.

(annonce indhold i denne artikel)

String reolen er altså bare lækker at se på. Man forstår godt designet har overlevet utrolig mange år og formentligt vil fortsætte sin popularitet (reklame)

String reolen er fyldt med muligheder

String reolen kan bruges alle steder. reolen har et let og luftigt udtryk som gør den passer ind stort set alle steder.

String reolen har et fantastisk elegant og tidsløst design. Du kan se meget mere hos leverandøren her (reklame)

String reolen kan stå eller hænge

Fordelen ved string reolen er at den både kan stå og hænge. Reolen er ligeledes fleksibel da man selv kan flytte på afstanden mellem hylderne eller sætte en enkelt reol sammen med flere andre så du får et helt reolsystem.

Uanset hvor du placere din string reol får den sig tilpasset, det kan være i stuen, kontoret, dit køkken eller værksted, der findes nok ikke det sted hvor string reolen nok skal finde sin plads og skabe noget atmosfære.

Her string reolen på badeværelse, naturligt, lækkert og meget overskueligt. Få mere inspiration hos leverandøren (reklame)

String reol på kontoret

Når nu man har muligheden hvorfor så ikke gøre det mere lækkert i de omgivelser du arbejder i. String reolen findes i en masse designs og udtryk og den har bare den der overskuelighed som virkelig er appellerende.

Det er altså fint og overskueligt med string reolen på kontoret eller i virksomheden. (reklame)

String reolen er fyldt med kulør

Der findes masser af kulør og masser af forskellige sammensætninger hvad angår string reolen. Hos leverandøren kan du se det kæmpe store udvalg og ikke mindst de forskellige farver.

Det kan virke modigt at tage en af de stærke farver, til gengæld kan din string reol hurtigt fremstå som et maleri på væggen hvis du gør det rigtigt.

Måske en modig kulør eller måske en genialt kulør, hvis string reolen fremstilles rigtigt og placeres det rigtige sted er den et maleri helt for sig selv (reklame)

String reolen i farver og træsorter

Det er muligt at mikse og matche de mange forskellige farver og træsorter som reolens sider og hylder består af. På den måde kan du skabe en reol som passer perfekt til dit hjem og det gør det absolut endnu mere personligt.

Alt i alt vil det ikke være forkert at kalde string reolen super design, praktisk og elegant.


String_System_boligblog.com

String reol_boligblog.com

Køb Stringreol online

Du kan på leverandørens hjemmeside selv sammensætte din egen String reol både i farver og sammensætning. Derudover finder du en masse ekstra tilbehør til String systemet. Det gør det muligt for dig at sammensætte et unikt system som du selv designer (reklame)