plates_1_20130130_2060095371Der findes rigtig mange fine tallerkner på markedet lige nu og tendensen for de mere kunstneristiske af slagsen er stigende.
De fleste af dem er til tænkt med primær formål, som traditionel spisetallerken. Men i højre grad bliver tallerknerne også brugt som en anderledes vægdekoration.

Tallerkner på væggen
Mange designere og kunstnere vælger at bruge dem, som lærred for deres smukke illustrationer og grafiske mønstre, hvilket har gjort at er det blevet moderne, at have tallerkener på væggen igen. Ja, man kan vel nærmest sige at ‘platten’ har fået en renæssance. Dog i en noget mere moderne og opdateret udgave og udfra en lidt større farvepalette end de klassiske blå royal copenhagen platter vi ellers kender.

Tallerkner på væggen giver en lidt skæv vinkel og cool humor til indretningen, og kan virkelig være med til at understrege en personlig stil. blandt andre har Designletters skabt de flotte sort/hvide tallerkner med typografi af Arne Jacobsen, og de er et godt eksempel på, hvordan du nemt kan lave et personligt statement i dit hjem.
4408959779_54c840f8f3_o
Fantastiske fine installationer fra Lisa Grue. Super trendy tallerkner med fine detaljer med snore og pompom’er i neon. Tallerkner der helt klart er til tænkt væggen og ikke opvaskemaskinen! :)
lisa grue1 meyer_lavigne_rc
Tallerken med pompom’er fra Lisa Grue og tre smukke tallerkner fra Meyer-Lavigne.
rørstrandmarimekko
Tallerken med tegning af en pige fra Rörstrand og tallerken med grafisk møsnter fra Marimekko.
BoguslawSliwinskiBesignCeramicsPlateSportF40 BoguslawSliwinskiBesignCeramicsPlateSportN90
BoguslawSliwinskiBesignCeramicsPlateFaceOnM40 BoguslawSliwinskiBesignCeramicsPlateToy60
Det kan blive svært ikke at lege med maden på disse fire humoristiske tallerkner fra Nova Polska Design.
IMG_7004_500