2759M2-pTapet er enestående til at skabe stemning i boligen og kan gøre noget ved et rum, som hverken maling eller møbler kan. Man kan på simpel vis skabe en svensk ødegårdsstemning, en højtidelige herskabsstil eller en rå New yorker loft stil. Kun din egen stil og fantasi sætter grænsen.

Research, research research…
Det er en god ide at have gjort sig nogle forestilliger om hvilket behov man har. Skal det være stormønstret eller småmønstret, med pangfarver eller neutrale farver, blomstret eller med grafiske mønstre og er det til en lille eller stor væg. Der findes et hav af muligheder og det kan nogle gange være lidt af en jungle af finde rundt i. Boligmagasiner og nettet kan være til stor hjælp når der skal indsamles inspiration.
Tapet skal være en fryd for øjet og må ikke bliver for dominerende. Jeg anbefaler helt klart kun at tapetsere enkelte vægge og ikke hele rum. Less is more!

Overkommeligt projekt
Porcelain_colorfulDet er blevet nemmere at tapetsere efter at flere og flere mærker er gået over til det nye system, hvor tapetklisteret skal på væggen og ikke på tapeten. Du har derfor ikke besværet med at skaffe et tapetbord og du spare også den tid tapeten ellers skulle have trukket. Med denne metode er arbejdsgangen blevet mere glidende og derfor bliver tapetprojektet også mere overkommeligt.

Rabat med boligblog.com
Boligblog.com har lavet en særaftale med Promaling.dk om en ekraordinær rabat på 10% på alle varer (også på tilbudsvarer), ved køb gennem boligblog.com. Dette gælder selvfølgelig også tapet! For at opnå din rabat, skal du blot skrive “Boligblog” i rabakordefeltet når du køber hos Promaling.dk
bob_121006_039 2739M-p
Jeg elsker disse smukke tapeter med grafiske mønstre designet af Arne Jacobsen. De er nostalgiske og moderne på en og samme tid.
I disse krise tider har vi en tendes til at søge tilbage til det trygge og kendte og hvorfor så ikke gøre det med stil!? Så slå dig løs i det 50’er inspirerede univers fra Scandinavian designers.

Den hollandske designer Piet Hein Eek står bag denne kollektion af smukke tapeter. Genbrugstræ er en af hans store passioner og det kommer blandt andet til udtryk i disse tapeter, som passer perfekt ind det rå nordiske look.
125_Wilderness_new 104_Feather
148_image 135_Squares_BLACK
Ferm living er en af de mest populære mærker indenfor tapet og det forstår man godt. De levere en stilsikker kollektion og bruger blandt andet tidens grafiske mønstre i deres tapeter. Det er moderne, af høj kvalitet og lækkert!
480 320550_2_b
Er du til tapet med knald på farverne, så kunne Eijffinger være et godt bud. De har et kæmpe udvalg af tapeter med blomster og fugle, farverige mønstre og også de mere klassiske tapeter i neddæmpede toner.
U20_1_wm 20090625144649684_wm
 natural-perspective
Fotostater har et ry for at være lidt kitchede, men der er kommet mange nye og langt mere seriøse fotostater til siden dengang i 80’erne. En af fordelene ved fotostater er, at snyder øjet og kan få et rum til at syne større end det er. Man kan skabe en illusion om at være et sted eller have en udsigt som man egentlig selt ikke har. Fotostater fås med mange forskellige motiver, blandt andet skove, storbyer, palmestrande eller med en betonvæg for et råt industrielt look. Mulighederne er mange og i disse tider hvor vi ser at fotokunst og fotoprint bliver brugt mere og mere, på feks. puder, sengetøj osv, hvorfor så også ikke væggene?