Skab_under_trappe_boligblog.comHej! Mit navn er Anja og jeg er tapetoholic…
Indrømmet! Der er vist ingen tvivl om, at jeg er lidt at en sucker for tapet :)
Hver væg, børneværelse og lille krog i mit hjem er prydet med mindst én slags tapet. Ja, faktisk findes der ikke et rum i hele huset, hvor jeg ikke har været der med klister, tapetkost og nogle ruller trendy tapet (bortset fra badeværelserne pga. fugt og tapet ikke er de bedste venner). Og det er med garanti heller ikke sidste gang jeg har været i aktion.

Bedste indretnings tip
Det bliver dog altid gjort med måde og respekt for resten af indretningen…og beboerne ;) Det er nemlig vigtigt at det ikke bliver for dominerende og kvælende. Tapet skal gøre et rum hyggeligt, stemningsfuldt og lækkert – ikke det modsatte.
Man kan gøre wonders med tapet og det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, at det er et af mine bedste indretningstips, hvis du mangler stemning og personlighed i din bolig.

Arne Jacobsen på væggen
Pladsen under og over min trappe virkede meget bar og alle der har prøvet at bo i hus eller lejlighed med trappe, ved at det  i forvejen et område, der kan være lidt svær at indrette.
Det at trappen er åben indskrænker også mulighederne endnu mere, da der hurtigt bliver beskidt og støvet nedenunder den. Så feks. et hjemmekontor ville være et no go. Derfor valgte jeg at gå tapetens vej i stedet.

Tapeten hedder ‘Trapez 2’ og er fra Scandinavien Designers og er designet af vores allesammens Arne Jacobsen. Jeg har længe været vild med det grafiske mønster og de fine farver i hvid og støv grøn, og jeg er blevet ret glad for resultatet. Bedøm selv her, hvor jeg også har vedlagt et ‘før’ billede.
Trappe_trapez_tapet_boligblog.com
Tapeten står super godt til Walton Ford plakaten og den pink neon farve, som er en farve jeg vil bruge nogle strejf af, rundt omkring i entréen for at skabe en helhed og som et modspil til resten af farverne.
Skab_under_trappe_boligblog.com
Efterbillede_boligblog.com Trappe_før_boligblog.com
Første billede er resultatet og anden billede er ‘før’ billedet.
entre_boligblog.com
Og her er et billede af den modsatte side. Spejlet er købt på dba.dk, ‘dæk’kurven er fra Fakta og indeholder en uld plaid og et læder kludetæppe fra Rug Solid,