Giveaway
I søndags havde jeg den skønne fornøjelse at møde de to mænd bag The Oak Men, Anders og Peter, ude på Design Trade messen. Efter en hyggelig rundvisning blandt alle deres super lækre produkter på deres flotte stand, og en god snak blev vi enige, om at vi selvfølgelig skulle lave en giveaway til verdens bedste følgere, nemlig JER! :D

Præmien
Vinderen kan løbe afsted med hele to fantastiske lækkerier til køkkenet fra The Oak Men! Den rå kølle eller ‘Basher’ som den også hedder, til at banke kød med eller knuse nødder, og den super fine aflange bakke ‘Square Tray’, som kan bruges til tapas, sushi eller som samlingspunkt for olier, salt og krydderier. Bakken måler 12,5 x 32,5 x 2 cm og både køllen og bakken er lavet i det smukkeste egetræ. Præmien har en samlet værdi af 448 kr.
tho-oak-men-giveaway-boligblog.com
The_oak_men
Det var faktisk lidt af omveje at Anders og Peter startede The Oak Men. Inden da havde de to træmænd nemlig deres eget firma, Møblementet, hvor de snedkerede flotte køkkener -og det var her idéen til nye græsgange opstod.

»Når vi var færdige med at lave et køkken, var der altid nogle rester træ tilbage, som vi tænkte var synd bare at smide ud. Derfor tog vi det med hjem og lavede en flot lille æske med låg, som så stod i kundens nye færdige køkken, som en ekstra lille gave« fortæller Anders.
»Det var der så nogen der fortalte os, at der måske kunne være mere i end det, og det satte selvfølgelig tankerne igang hos os, og blev faktisk startsskuddet til The Oak Men«.

Det er så siden blevet til mange æsker og masser af andre smukke ting i træ. Bla. deres Flip tray og fede magnetiske tavler.
Det sidste nye der er kommet til, er fine ting til køkkenet, som blandt andet er noget af det du kan vinde!

Til jer der ikke kan vente men bare må eje jeres egen The Oak Men ting nu, så kan jeg oplyse at bakken allerede er i butikkerne nu. Køllen og alle andre køkkenting, samt juleting kan købes fra midt i oktober. Så der må i have lidt tålmodighed :)
the oak men-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en lille kommentar til dette indlæg, om dit køkken. Det kan også godt være et lille skriv om, hvor god du er til at lave mad, eller om du tænker at du mest vil få brugt The_oak_men Basher til mad, eller som pyntegenstand ;) Ordet er dit :)
Giveaway’en slutter torsdag d. 4. september kl. 14.00!
Rigtig meget held og lykke til jer alle sammen :)

Her er lidt mere af hvad The Oak Men har at byde på. Du kan også se flere billeder af deres produkter fra min tur på Design Trade eller på deres hjemmeside www.theoakmen.com
the oak men
3421148_orig
tray med lys