Tiden flyver afsted og jeg synes efterhånden at det føles som om det er jul hver halve år! ;) I hverdagene kunne jeg ofte godt bruge 25 timer på et døgn, så jeg kunne nå det hele uden at halse efter. Ligeså den sommerferie i Italien jeg har gået og glædet mig til i et halvtår, er pludselig kommet og gået –  revet væk på ingen tid. Men sådan er det jo med ferie, der går tiden bare dobbelt så stærkt :)

Men når nu det er sådan og ikke er til at lave om på,  så kan man ligeså godt få det bedste ud af det og forkæle sig selv med et lækkert ur, så man kan holde øje med at tiden ikke løber fra en :)

Uret er ikke bare en tingest der måler tiden, men også en meget dekorativ ting at have hængende. Jeg er selv den heldige ejer at et råhvidt ‘Ora’ keramik ur fra Kähler med orange visere, og jeg er vild med den lille friske farveklat viserne tilfører min stue.
Lige nu går jeg og drømmer om det super lækre flip ur fra Karlsson med store bogstaver og tal i sort og hvid til mit køkken, men synes også at Ferm Livings bud på et ur er ret funky.

Hvilket et ville du vælge?
vaegure-boligblog.com
Kobber ur, 19 cm, fra Karlsson, 329 kr. ∗ Flip ur fra Karlsson, 24,5 x 24,5 cm, 999 kr. ∗ Naver late again ur fra Karlsson, 30 cm, 649 kr. ∗ Ora keramik ur fra Kähler, fås i flere farver og i to størrelser, 30 cm, 799 kr. ∗ Pure wood ur fra Karlsson, 32 cm, 389 kr. ∗ Ferm Living ‘Wall wonder’ vægur i mint, 35×41 cm, 999 kr. ∗ Magnetisk whiteboard med indbygget ur fra Karlsson, 40×40 cm, 199 kr. ∗ Talebobel ur man kan skrive på fra Karlsson, tus medfølger, 40 cm, 299 kr., alt fra Dubuy.dk.