En tallerkenrække, som reol til børnebøger er ingen nyhed. Men jeg synes stadig, at den er et fantastisk møbel, der både giver personlighed, farver, hygge og holder styr på bøgerne. Børnebøger har ofte flotte og farverige omslag, der fortjener at blive udstillet og så er det en dekoration der er nem at udskifte, når der er komme nye yndlingsbørger til. Denne er en hjemmebygget model, som jeg har tidligere har haft i køkkenet. Nu er den modificeret lidt, blevet lidt lavere og fået en ny omgang maling.
tallerkenrække_bøger_boligblog.com
Den mørke petroleumsblå svanemærket maling (farvekode S 4055-B) er af mærket Beckers, køb den her. Der fik jeg en super service og fragtfri levering er standard, hvilket ikke er helt uden betydning. Træ, søm og skruer er købt i Silvan.
Bøgerne er købt løbende og nogle er fra min egen barndom. Jeg har fundet denne hjemmeside, som sælger antikke brugte børnebøger til en billig penge. Måske du kan finde din egen yndlings bog fra din barndom og give den videre til dit barn. Ren nostalgi, se her Find din elskede bog fra din barndom her