Efter nogle skønne og hektiske efterårsferiedage, står dagen i dag, i store træk, på afslapning og en masse TV :)
Men det bliver helt sikkert også til en tur til IKEA, for at købe den lænestol jeg endelig har skrabet penge sammen til (YAY!), og så skal mit maleprojekt på gæstetoilettet gøres færdig. Jeg mangler bare 4 felter og så er det slut med at male mere for denne omgang. Tror vist nok lige at jeg har fået stillet min male lyst for noget tid, efter det her projekt :) Men det er blevet SUPER flot og jeg glæder mig til at vise jer det endelige resultat på bloggen snart. Selvfølgelig med en lille guide til, hvordan du kan gøre det samme hjemme hos dig :)
DIY-malede-felter-boligblog.com
Sneak peek på mit malerprojekt :)

Goodbye ferie, Hallo nyt job!
Efter efterårsferien åbner sig et nyt og spændende kapitel sig i mit liv. Jeg skal nemlig starte nyt job, Wup Wup! Og jeg glæder mig :D Det bliver spændende og udfordrende, og så er jobbet lige mig. Jobbet er i design branchen og det er første gang jeg kommer til at arbejde med det jeg virkelig brænder for :)
Vedsiden af jobbet bliver der heldigvis stadig masser af tid til boligblog.com, og jeg glæder mig til at blogge med fornyet energi og inspiration til jer :)

Coming to get you nye ikea stol :D…
Ekenaset-ikea-laenestl-boligblog.com