Fleksibel lyskilde
Jeg er på udkig efter en ny lampe, som skal lyse en mørk krog op i min stue. Jeg er blevet ret vild med de trendy væglamper, som er monteret på en arm. De er smarte fordi armen gør dem fleksible og giver dem flere anvendelses muligheder og gør det muligt at flytte rundt på lyskilden. En anden fordel er alt de ikke optager meget plads, da de hænger på væggen og så er de super flotte. Hvis man feks. vælger en sort lampe, kan den også fungere som smuk kontrast og dekoration til en hvid væg.
Det eneste problem er bare at der er så mange at vælge imellem, at jeg har svært ved at beslutte mig for hvilken én det skal være :)’
Jeg har lavet et lille udpluk her, og mange af dem kunne meget vel være kandidater til min stue.
Væglamper
1. PJ70 væglampe fra Örsjö 2. Langarmet væglampe fra Madam Stoltz 3. Bestlite lampe BL10 4. Super elegant væglampe fra Flos 5. Grass 210 lampe der både er på arm og kan justeres i højden 6. Rå vandrørslampe ‘Pipe’ fra House Doctor 7. House Doctor står også bag denne fine model i grå 8. ‘Marylin’ lampe fra Watt & Veke 9. Smuk sort væglampe med kobber farve på indersiden af skærmen, også fra House Doctor.