Umiddelbart kan det godt lyde kedeligt med vægure, men det er absolut alt andet end sandt. Det rigtige vægur kan præcis som en plakat eller andet sætte sig personlige præg på din bolig.

(annonceindhold)

Vægure til absolut overkommelige priser

Lækkert design behøver ikke koste en formue, det er hermed bevist med et stort udvalg af vægure som sælges hos virksomheden Fenomen.

Vi har fundet forskellige vægure frem til enhver smag.

Lofty grønt vægur fra Karlsson, elegant og tidsløst design som giver lidt kulør i hjemmet. (reklame)

Vægur RIN fra det japanske YAMAZAKI i flot minimalistisk design som er fremstillet i mørkt valnød og lakeret stål i sort stål. (reklame)

Et retro vægur som stadig følger med tiden

Bare fordi det er retro kan det jo sagtens være med på tidens trend. Nedenstående vægure kører ren retro stil men ser altså stadig godt ud og det for rigtig små penge.

Det er typisk sådan et ur man finder på et loppemarked og kalder det et fund. Her kan du dog handle det for nyt for 200 kroner så det er svært at brokke sig over prisen

Ren retro style, det passer ind rigtig mange steder hvor man gerne vil være lidt retro. (reklame)

Ønsker du kulør på retro stilen er det også muligt. Det helt rigtige ur til kaffeelskeren eller til kaffebaren. (reklame)

Klokken vises på mange måder

Er du tilhænger af de gamle romertal er det ingen hindring. En af vores favoritter her på boligblog er disse vægure med romertal. Det bryder også lidt med det almindelige uden at stikke helt af.

Amsterdam væguret har silent movement og det betyder det er tæt på lydløst. (reklame)

Hvor bruger man et vægur

Et vægur kan stort set bruges alle steder. Et vægur i et pænt design kan faktisk passe ind i de fleste miljøer. Alt lige fra stue til køkken og så ud til garagen eller baren i kælderen.

Væguret er blevet moderende igen

Væguret var måske for en stund lidt umoderende men det var også begrænset hvad der fandtes af design. I dag ser du vægure utrolig mange steder. Kaffebare, Cafeen, virksomhederne, idrætshallen og i hjemmet. Der er ikke rigtig steder hvor det er forbeholdt mere end andre steder.

Væguret hjem til boligen

Her på boligblog synes vi absolut at det er en mulighed med et fedt vægur til hjemmet. Med alle de forskellige designs handler det blot om at finde den stil man ønsker og så montere det på væggen. Med alle de designs og modeller der findes er det næsten som et stykke møbel eller maleri, det har sin helt egen charme.

Karlsson designer utrolig mange flotte vægure og Impressive er ikke en undtagelse. Det er en flot dekoration på væggen som i de rigtige omgivelser kommer meget til sin ret. (reklame)

Vægure med lækkert design til attraktive priser

Hos Boligblog må vi konstatere at det ikke behøver koste særlig meget at få et lækkert vægur. Det er i hvert fald ikke forbeholdt de få. For få hundrede kroner får du leveret varen med design og funktionalitet i samme pakke.

Firmaet Fenomen har samlet et kæmpe udvalg til dig og sender produktet hjem til dig med fragtpriser fra blot 39 kroner, så alt i alt får det thumps up herfra. (reklame)