Her på boligblog vil vi godt indrømme at vi elsker plankeborde. Det massive træ og det levende unikke spil du får i årene af træet gør det nu endnu engang bare til noget særligt når man samles til middagen hele familien.

(annonce indhold)

Vi har i denne artikel fokus på en virksomhed som skaber plankeborde med hjerte og sjæl (reklamelink)

Bring naturen ind i din bolig med et håndlavet plankebord

Din bolig er det sted du opholder dig en meget stor af dit liv. Ligeledes er det tilfældet med din familie og dine børn. I samles ganske få steder hver eneste dag og det mest centrale sted er højst sandsynligt omkring spisebordet.

Omkring spisebordet spiser i naturligvis men i har også samling når der laves lektier, når i spiller spil og når i blot sidder og fredagshygger. Et stort massiv planebord kan rumme alle aspekter og det rigtige bord kan holde hele livet.

Autentisk og super lækkert plankebord

Det behøver ikke koste en formue at få et ordentlig snedkerfremstillet plankebord. Desuden kan en ordentlig kvalitet holde i ekstrem mange år og så er det familiens samlingspunkt tit i generationer.

Der er noget fundamentalt robust og lækkert over et solidt plankebord (reklamelink)

Plankebænk til dit nye spisebord

Hvis det hele skal matche er der selvfølgelig rig mulighed for en rigtig bænk af planketræ. Udvalget er kæmpe stort så du skal blot gå ind i universet og navigere rundt. Der er passion bag produktionen hos producenten og det kan mærkes allerede når man surfer rundt på deres hylder.

En super lækker og populær plankebænk fra Bymain (reklamelink)

Køb dit drømmebord med delbetalinger

Tit og ofte når vi køber billige produkter så hænder det at vi løbende må skifte vores møbler ud. Det sker med spisebordet ligesom det sker med så mange andre ting.

Der behøver ikke være noget galt med at skifte møbler ud og det kommer meget an på behov og hvor man er i sit liv. Er du etableret og ønsker et stort solidt plankebord kan du altid købe det med delbetalinger.

Du kan hos Bymain få plankeborde til fordelagtige priser men der findes også de ultimative modeller som koster lidt mere. Set over en længere periode hænger kvalitet og pris dog sammen. Tæller du årene sammen findes der nok dem som vil sige den “dyre” vare er den billigste på sigt fordi den ikke er til at slide op.

Det er svært ikke at forelske sig i det super lækre plankebord fra Bymain (reklamelink)

Design dit eget plankebord

Hos leverandøren kan du ud fra deres hjemmesiden designe dit eget plankebord. Alt sammen i råt og naturligt design. Bymain har desuden rigtig gode anmeldelser på nettet og på deres hjemmeside får du svar på alle de spørgsmål du måtte sidde med.

Er du på jagt efter et Plankebord er du helt sikkert på rette spor !