GIVEAWAY
Det er med største fornøjelse at jeg har teamet up med den super lækre og cosy shop Modernmood.dk, om at udlodde denne fantastiske giveaway, som jeg HELT VILDT gerne selv vil have fingrene i!! ;D
Så tak til Modermood.dk for at denne giveaway kunne komme i stand. Vi sender en masse designkærlighed afsted jeres vej som tak ♥

FOR! Du kan nemlig blive den heldige vinder af den top fede opbevaringskasse ‘Toolbox’ fra Ro Collection, til en værdi af 925 kr! Vinderen må helt selv vælge om det skal være no. 05, som er den kvadratiske kasse eller no. 04 som er den aflange model.

Det er franske Aurélien Barbry der har designet de skønne kasser, som er lavet i asketræ. Inspirationen er hentet fra gamle værktøjskasser og har derfor fået navnet Toolbox.
toolbox
Toolboxen har et hav af anvendelses muligheder. Brug den blandt andet til opbevaring af magasiner vedsiden af sofaen, til krydderier i køkkenet, som bakke til at transportere kolde drikke og frugt fra køkkenet og ud på terrassen og tilbage igen, til hårprodukter på badebærelset eller noget helt femte. Du bestemmer :)
Ro,Copenhagen,2013,www.rocollection.dk
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en kommentar om at du deltager og hvad du vil bruge Toolboxen til eller havde en stående. Giv også gerne Modernmood.dk et like på deres facebookside eller følg dem på Instagram på @modernmood.
Giveaway’en slutter mandag den 6. juni kl. 12.00.
Held og lykke til alle!
ro-toolbox-collection