Lækker giveaway coming up!
Lad den lækre musik flyde, ud i din lækre stue, køkken eller soveværelse fra den lækreste højtaler! For nu kan du nemlig blive den heldige vinder af denne SUPER lækre trådløse SONY højtaler SRS-X7 med indbygget Wi-Fi og Bluetooth.
Jeg har nemlig teamet up med SONY Danmark om at ud lodde 1 stk. højtaler til en værdi af 2300 kr.!
sony-forside
Ud i det blå…
Højtaleren er perfekt til sommerens ture i campingvognen, sommerhuset, ture ud i det blå eller andre steder, hvor du ønsker at have din yndlings musik eller radiokanal med dig.
Det indbyggede genopladelig batteri sørger for skøn musikalsk underholdning i op til 6 timer, og de gode højtalere sørger for den lækre lyd oplevelse. Faktisk har SONY Music haft en finger med i udviklingen af højtaleren, så der er lagt vægt på den afbalancerede rige lyd og gode dybe bas beats :)
sony-hoejtaler-mobil-boligblog.com
Højtaleren er nem at betjene og brugervenligheden gør at du hurtigt er igang med at spille dine yndlingshits.
Musikken streamer du fra din smartphone eller tablet via en SONY NFC app, som du connecter ved at lade din smartphone rører højtaleren, eller direkte via Bluetooth fra din smartphone eller tablet.
Sony-sovevaerelse-boligblog.com
Sådan deltager du
Kunne du tænke dig at blive ejeren af denne lækre trådløse højtaler fra SONY, er det eneste du skal gøre at skrive en kommentar om at du deltager, og i hvilket rum eller sted du ville elske at nyde at høre musikken fra højtaleren :)
Giveaway’en slutter d. 19. maj kl. 12.00, hvor jeg umiddelbart efter udtrækker vinderen.

Held og lykke til jer alle!

Anja.
sony-koekken-boligblog.com

sony-hoejtaler-top-boligblog.com
sony-hoejtaler-boligblog.com

sony.vind

sony-graa-stue-boligblog.com