GIVEAWAY!!!
Jeg elsker giveaways og det er fedt at kunne lave dem her på bloggen. Jeg håber selvfølgelig at i nyder det lige så meget som jeg gør :)

2 vindere :D
Boligblog.com har i samarbejde med Promaling.dk den fornøjelse at udlodde en giveaway på 2 gavekort af 1000 kr. stykket til køb af lækre House Doctor produkter!! Du kan altså frit vælge mellem alle de skønne House Doctor produkter som de har i Promaling shoppen eller i deres butik på Frederiksberg.
housedoctor_E13_140a
Promaling.dk
Promaling.dk er forhandler af Beckers maling, som er maling af høj kvalitet. Miljøet og indeklimaet bliver prioriteret meget højt og malingen er derfor svane- og astma og allergimærket.
Promaling.dk fører også et stort udvalg af designer tapet fra bl.a. Ferm Living, Scandinavian designers, Piet Hein Eek og mange andre mærker. Og så har de hurtig og gratis levering i hele Danmark! Luksus :)

Boligtilbehør
Promaling.dk er nu også blevet forhandler af House Doctor og er ved at indrette den ene halvdel af deres butik på Peter Bangs Vej på Frederiksberg med lækkert boligtilbehør. Så nu kan du både fornye din bolig med kvalitets maling, tapet og lækkert boligtilbehør fra House Doctor, et og samme sted. Super smart koncept! :)
housedoctor_E13_146a
Sådan deltager du
Vil du gerne deltage i giveaway’en og forhåbentlig blive en af de to heldige vindere, skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg om at du gerne vil deltage. Skriv gerne lidt om hvad du vil bruge gavekortet til, det er altid så spændende at høre om andres indretningsidéer :)

Giveaway’en slutter fredag den 1. november kl 12.00 hvor de to heldige vindere vil blive udtrukket.

Held og lykke til alle!
housedoctor_E13_135a