Nyt liv til soveværelset
Soveværelset er desværre et af de rum der oftest bliver ned prioriteret når det kommer til indretning. Måske fordi rummet mest er forbeholdt os selv og ikke er et sted vi viser frem for gæster. Men man skal også huske at gøre noget for sig selv engang i mellem. For der er ikke noget federe end at lægge sig til ro i en dejlig seng i et lækkert soveværelse.

Et sengetæppe kan gøre underværker i soveværelset og give en helt anden stemning og udtryk, som sengetøj ikke kan. Når du lægger et sengetæppe oven på dyner og puder, bliver sengen en helhed og giver ro til rummet – og samtidig får du nyt liv i soveværelset.

GIVEAWAY!!
Så har dit soveværelse brug for kunstigtåndedræt i form af et lækkert sengetæppe, så se med her! For jeg har nemlig i samarbejde med RikkiTikki og Casa de Luxe en super lækker giveaway til jer. En vaskeægte bedroom life safer ;D
Du kan nemlig vinde det super lækre Dots sengetæppe designet af Naja Munthe, til en værdi af 1.099 kr.!!
casadelux-seng-stor-pude-boligblog.com
CASA de LUXE by Naja Munthe
Det er modedesigner Naja Munthe der står bag mærket Casa de Luxe, som er hendes Home-collection. Inspirationen er taget fra hendes mange rejser rundt om i verden, hvor lækre hoteller, funky barer og smukke hjem har betaget den succesfulde designer.

Naja Munthes Dots Sengetæppe er en lækker sprød nyhed i hendes kollektion. Tæppet er i en lækker quiltet kvalitet med fine og smukke detaljer. Designet er lavet så det kan vendes alt efter humør, smag og stil. På den ene side der et mylder af bitte små sorte dots, kun afbrudt af enkelte farvede dots hist og her, og på den anden side er stoffet beige med smukke sildebens syninger med tråd i forskellige farver.
Tæppet måler 230 x 260 cm og der følger også en stor pose med til tæppet, der kan bruges som pudebetræk når tæppet er i brug.
Casadelux-dots-sengetaeppe-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage i giveaway’en, skal du skrive en kommentar til dette indlæg om, hvorfor lige netop du skal vinde det lækre sengetæppe.
Giveaway’en slutter tirsdag den 30. september kl. 21.00!
Good Luck! :)
casadelux-naje-munthe-boligblog.com
Casadelux-sengetaeppe-boligblog.com
Jeg er vild med de to kontraster som for- og bagsiden på tæppet har, og ikke mindst det smukke og meget populære Herringbone mønster tæppet er syet med. I love it!
casadelux-closeup-boligblog.com
Ved at bruge puder i en af de stærke farver der er i sengetæppet, kan du fremhæve den nuance du ønsker og skifte stemningen efter behag. Sengetæppet har flere forskellige farver elegant mikset ind, både på for- og bagside. Så du kan sætte dit helt eget præg på tæppet og dit soveværelse.
Casadelux-1-boligblog.com
Natbord-boligblog.com
Casadelux-dots-throw-boligblog.com