Vintage design bordlampe
Heads up! Drømme giveaway coming your way! :)
Denne giveaway er en af dem jeg selv HELT VILDT gerne vinde! Og jeg kender også rigtig mange andre, der gerne ville have fingerne i denne originale, smukt designede Christian Dell lampe. Og mon ikke også at der er nogle af jer derude, som har det på samme måde ;P
Så jeg har teamet op med den lækre vintage shop og butik Modern Lamps, om at udlodde denne fantastiske Kaiser Idell bordlampe, model 6556 Bauhaus i sort, til en værdi af 2.000 kr.!!

Gedigent tysk design
Lampen er designet i 1933 af den tyske industrielle designer og sølvsmed Christian Dell, som blandt andet havde sin gang i Bauhaus kunst og industriel design skole. Lampen har det lækre rå industrielle look som mange af os elsker, og som passer så godt ind i den nordiske stilrene stil.
Jeg er selv den lykkelige ejer af en Christian Dell lampe og den kommer til at følge mig resten af livet, så glad er jeg for den :) På trods af de mange år den har på bagen, så virker den bare og den giver et fantastisk godt lys, både til hygge belysning på en reol eller som arbejdslys på skrivebordet. Og så elsker jeg det stilrene og lækre enkle design, som er så karakteristisk for Kaiser Idell lampen.
ML-GA-Chr-dell-lampe-boligblog.com
Modern Lamps
Det er som sagt Modernlamps.dk der har gjort denne super lækre giveaway mulig. Som nogle af jer måske husker, så var jeg på besøg i deres fantastiske butik i foråret, som bugner af lamper, møbler og accessories af lækkert vintage design. Du kan se eller gense mit besøg ved at klikke her. Modern Lamps har til huse på Østerbro og er bestemt et besøg værd, hvis du har en svaghed for vintage og den industrielle stil.
Så et kæmpe tak til Modern Lamps skal der lyde herfra :)
ML-GA-closeup-boligblog.com
Sådan deltager du
For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg om, hvor du ville elske at have lampen stående i dit hjem. Og så skal du dele og like mit facebookpost om giveaway’en inde på, ja, Facebook :)
Jeg finder den heldige vinder Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 19.00.

Rigtig meget held og lykke til jer alle sammen!
chr. dell
idell-bolgiblog.com
ML-GA-Kaiser-idell-boligblog.com_1024