GIVEAWAY’EN ER SLUT
Så blev det 2. søndag i advent og denne uges julegiveaway er nu slut!
Advents pakken har Broste Copenhagen sponsoreret, hvor du blandt andet har kunnet vinde to af disse fine kobber vaser, som ses på billedet, samt et lækkert sengetæppe og en løber i læder/bomuld.

Tusind tak for den store deltagelse og de fine kommentarer. Det er tydeligt se at vi er midt i julemåneden og at det er hjerternes tid, for mange af jer har været gavmilde og givet udtryk for at de ville dele gevinsten med familie eller veninder, hvis de blev den heldige vinder ♥ Skønt at læse :)
broste-kobber1
Vinderen er…
Denne uges vinder er:

Mia Tilda

Med denne kommentar:
Flot gave. Jeg ville lave vores soveværelse rigtig hyggeligt. Lige nu minder det mest om et opbevaringsrum vi også sover i. Held og lykke alle..
Kh Mia

Tillykke!
Tillykke til Mia med de nye lækre ting til soveværelset! Jeg håber at det vil give lidt første hjælp til jeres soveværelse, så det ikke længere bare er et kedeligt opbevaringsrum :)
(Du får snarest en mail fra mig).

Til alle jer andre der ikke vandt, så er der stadig mulighed for at vinde lækre gaver her på bloggen, og på næste søndag er der skønne ting fra shoppen Aller design der er på højkant. Så husk at holde øje med bloggen i næste uge hvor jeg løfter sløret for pakke nr. 3.
2-søndag-advent