Giveaway’en er slut
Så blev det den 3. søndag i advent og tid til at finde vinderen af denne uges advents pakke, en fed plakat fra One Must dash og en vasketøjspose fra House Doctor, som Aller Design har været så søde at sponsorere :)

Tusind tak til alle jer der har deltaget! Super fedt at så mange ville være med!
Bare det var mig der kunne vinde disse fine ting, men det går jo ikke så jeg må heller løfte sløret for hvem der er denne uges vinder.
3 advent giveaway2
Vinderen er…
Denne uges vinder er:

Isbjörg

Med denne kommentar:

jeg krydser fingre og deltager :-)

Tillykke!
Tillykke til Isbjörg med den lækre plakat og vasketøjspose! Det var godt du krydsede fingre for det virkede :) Jeg håber du bliver glad for dine fine nye ting til boligen.
(Du får snarest en mail fra mig).

Til alle jer andre der ikke vandt, så er der stadig mulighed for at vinde lækre gaver her på bloggen, og på næste søndag er det igen skønne ting fra Borste Copenhagen der er på højkant. Så husk at holde øje med bloggen i næste uge hvor jeg løfter sløret for pakke nr. 4.