Giveaway’en er slut
Fjerde og sidste advents giveaway er hermed slut og vi skal finde en vinder!
Først vil jeg dog gerne benytte lejligheden til at sige tak for den store deltagelse og begejstring for mine giveaway’s her i december måned. Det har været fedt at kunne udlodde skønne gaver til jer hver uge op til jul og ikke mindst glæde en heldig vinder med lækre produkter til boligen de sidste fire søndage.
Tak for de mange skønne kommentarer i har skrevet til de fire giveaway’s, og ikke mindst også de mange likes på min facebookside og søde tilkendegivelser jeg har fået her på bloggen. SÅ dejligt, tusind tak :)
Og sidst vil jeg gerne takke dem der har gjort det hele muligt, nemlig sponsorene, Cool Nordic, Broste Copenhagen og Aller Design. Et kæmpe tak til jer alle tre for at byde ind med lækre produkter!
4 advent giveaway
Vinderen
I denne uge har i kunne deltage om at vinde en super lækker produktpakke bestående af en fed strik plaid og tre bløde puder fra Broste Copenhagen til en værdi af 1650 kr.

Og vinderen af disse skønne bløde sager er:

Rikke Bisgård Sørensen

Med denne kommentar:

Det ville helt klart få en æresplads inde i vores stue! Jeg har ønsket mig den smukke plaid i lang tid <3 Tillykke til Rikke med de nye lækre ting til din stue :) Jeg håber du bliver glad for dem og nyde at du endelig har fået din plaid ;) (Du får snarest en mail fra mig). Rigtig glædelig jul til jer alle, jeg håber i får nogle fantastiske dage med familie og venner :) Husk at holde øje med bloggen de næste dage, for jeg har en lille ekstra nytårs giveaway til jer i ærmet :)...