Uhhh, nu bliver det spændende! :) Det er nemlig blevet tid til at finde den heldige vinder af den smukke originaltegning fra GORM • Copenhagen, som i har kunne deltage om at vinde hele sidste uge :) Og hold nu op hvor er der mange der har deltaget! Tusind, tusind tak til alle jer der har lagt et lod i puljen, og for de mange skønne rosende kommentarer Gorm • Copenhagen har fået med på vejen, hvor er i fantastiske ♥ Sikke nogle søde bloglæsere jeg har :D
giveaway-gorm-banner-boligblog.com
…Og vinderen er…
Den misundelsesværdige vinder er:

Kristina Skouboe!!!

Med denne kommentar:

Deltager helt sikkert!!! Fantastisk billede .. Ville elske at få den på min galleri hylde midt i stuen håber den kommer hjem og bor hos mig, jeg ELSKER det grafiske stramme og rene udtryk som bliver spoleret af tilfældige klatter med pink maling det er så lækkert! Come to mama :))

Kæmpe tillykke til Kristina med dit nye stykke unikke kunst, det vil helt sikkert komme til at pynte på din gallerihylde derhjemme :) Jeg sender en mail til dig snarest :)

Og endnu engang tusind tak til alle jer andre fordi i ville være med, og husk at følge med på GORM Copenhagen’s facebookside så i kan holde jer opdateret om nyheder og mere kunst fra Louise Maria Gorm Hansen :)