GIVEAWAY’EN ER SLUT!
Så blev det endelig fredag d. 1. november og det er skal udtrækkes de to vindere af et gavekort på 1000 kr. til House Doctor produkter fra Promaling.dk.

Der er rigtig mange der har deltaget og det er vi super glade for :D Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer. Det har været skønt at læse med om hvad i kunne tænke jer at bruge gavekortet til hvis i vandt. Sikke mange skønne idéer i har og god stil :)
housedoctor_M13_1a

Vinderne er…
Lad os ikke trække den længere, vinderne er:

Iben Sänger med denne kommentar:
“Glæder mig meget til at komme og se butikken på PB vej, House Doctor har fine ting, og giver god inspiration. Det er jo ofte det sjoveste, at et hjem er personligt, måske nok præget af tidens trend, men med et twist så det ikke ligner alle de andre, men giver stemning, inputs, nuancer af de mennersker der bor der. Synes jeg.
Jeg ville helt sikkert købe noget lys/lampe til den mørke tid, og meget gerne med kobber. Det er SÅ fint…:)”

Og…

Betina Zachariasen med denne kommentar:
Halli halloooooo….Haps for en laber give-away!! Jeg er på ingen måde i tvivl om hvad sådan et gavekort skulle bruges til!! Både hylde og kasse har stået på ønskelisten længe, og tænk sig, pengene passer lige!!..;)
Krydsede fingre herfra..

Kæmpe tillykke til jer begge med jeres gavekort!! Det lyder som om i har helt styr på hvad i skal bruge gavekortene til og jeg håber at I bliver glade for jeres nye House Doctor produkter :)
(Jeg sender en mail til jer hver snarrest med oplysninger om gavekortet)

Trøstepræmie!
Til alle jer andre de ikke blev den heldige vinder, er håbet om at få jeres yndlings House Doctor produkter ikke helt væk endnu! Promaling.dk synes at der skulle være en lille trøstepræmie til jer :D

Fra i dag af og hele november måned, får du 20% i rabat når du køber varer hos Promaling.dk. Du skal blot skrive ‘boligblog’ i rabatkode feltet når du checker ud. Super cool, tak til Promaling! :)

Endnu engang tusind tak til alle der deltog!

Rigtig god weekend til alle!

De bedste hilsner

Anja :)

(Vinderen er blevet udtrukket af ‘Pick giveaway winner’, der vilkårligt har trukket en vinder)